dimarts, 20 de setembre del 2011

Crònica de la Triatló de Tossa

Ja s’està acabant la temporada, queda molt poc i de fet ja s’estan fent les presentacions de les següents temporades, però el Piri C continua a la seva, competint en totes les curses que es posen per davant...Després de la pallissa de la BATAC i de la divertidíssima aquatló de Blanes, arribava un dels meus reptes, fer una triatló olímpica, i ja posats, la més dura (diuen...).

Així que després d’unes setmanes entrenant el circuit de bici amb el Xavi, sortint des de Blanes (uns 85km en total), unes bones sortides de córrer i més spa que piscines, em creia suficientment preparat per assolir aquest repte.

Quan vaig veure que la sortida prevista era a les 8:30h, vaig comunicar-li alegrement a la Georgina que de nou, el despertador sonaria a les 5 del matí. Ja hi som, un altre diumenge d’aquests divertits! crec que la temporada que ve la meva supporter més fanàtica deixarà d’acompanyar-me...

No se’m va passar pel cap mirar quin temps faria, així que de bon matí agafo els trastos i ens portem roba per quedar-nos a la platja. Banyador, bikini, tovalloles, ulleres de sol...molt bé, els trons ja ens agafaven de camí per Sant Pol i la pluja no va trigar en fer-se present. Tothom ho sabia, tothom anava preparat...menys nosaltres!

Després de saludar els lavabos de l’estació de Tordera, jo i els meus nervis arribem a Tossa una mica justets de temps. I quina rasca!! Fa la temperatura perfecte per una cursa, (si no plou...la baixada de l’alt de Sant Grau pot ser mol maca tota mullada!) així que després del ritual de boxes, vaig cap a la platja.

Em donen una merda de casquet (ja els hi val!) i sortida de dues voltes de 750m al mar. Des de la primera triatló que vaig fer que m’he posat fora del camí òptim per evitar els cops, però aquesta vegada la vaig liar. Em poso ben al mig, sortida i a la guerra! Aquesta vegada fins i tot vaig rebre un cop de puny a la mandíbula...el paio em va demanar disculpes...vaig estar tota la primera volta reben i fotent, nedar així és una merda. Per entrenar ens hauríem de fotre tres en paral·lel en un sol carril de la piscina!!

En fi, surto bastant be de l’aigua i transició a la bici...crec que em van avançar 100 bicis, no hi ha cosa més depriment, però es que em falta entreno per un tub. A més als 10 minuts la pluja va ser una realitat...que divertit! Pujar sense problema, però a la baixada, a totes les corbes hi havia un o dos tius a terra, rascades, ambulàncies i ja us ho podeu imaginar. Vaig trigar més del que m’hauria agradat en fer els 45 km, però pel meu cap només tenia la idea que al dia següent la feina m’esperava, i un accident és un luxe que no em puc permetre.

Arribo a boxes, bambes i a córrer! Tenia por de fer els 10km després de la bici, així que vaig començar bastant relaxat, 3 voltes a un circuit mixta de terra i asfalt. Arribo de la primera volta esperant la gometa i sorpresa! no hi ha gometa! Cadascú compta les seves 3 voltes i entra a meta. M’agradaria saber quants súper herois van fer 1 o 2 voltes...de fet un grupet d’aquests herois ho explicaven amb orgull a l’arribada...pitjor per ells!!

El tram de córrer va ser molt maco per que la meva fanàtica i congelada supporter es va desganyitar animant i el Xavi i la Marga, que van venir també van estar deixant-se la gola..mil gràcies! La última volta volia apretar una mica i vaig acabar per sota dels 50’


Al final molt feliç, no era un gran temps però he acabat sencer la tri olímpica de Tossa, el meu primer any de triatleta, on els meus objectius no eren tant ambiciosos. En el fons, una gran temporada.

Amb aquest triatló finalitzo la temporada de tris, però em dono el luxe el pròxim cap de setmana de fer la Selènika, sortida de BTT de 110km amb el Xavi, de nou el Piri C fent de les seves...Després una mica de descans i de nou en marxa!

Piri C (C de capquadrats)

5 comentaris:

Javi Guerrero ha dit...

eres un crack Bosco!!

Xavi Puig ha dit...

Muy bien Bosco muchas felicidades.
Eres un pedazo de deportista.
Xavi Puig.

NEMO ha dit...

Moltes felicitats 061. Quina bona temporada que esteu fent.

EQUIPO C AL PODER.

FPanda ha dit...

Esa bajada de Sant Grau hacia Tossa es mágica... Enhorabuena. Fran

Sol ha dit...

Moltes Felicitats Bosco!!! Un olímpic!!!