divendres, 3 de desembre del 2010

Som piris! TriPiris! Qui som: Ian Trenzano


Sóc l’ Ian Trenzano, i fa un any mig que sóc del Piri. Sempre he anat pensant que faría algún dia la presentació però mai ho feia … Ara aprofitant que he estat uns dies a San Sebastián per la marató faig “una petita crònica” i us explico algo de mi;

Vaig nèixer a Premià de Dalt fa 35 anys, i sempre he fet algo d’esport, fútbol, piscina, karate … fins els 20 anys. Després de diferents moments en els quals no feia res, vaig tornar a fer alguna cosa, córrer, anar a la piscina, també btt amb alguns amics, fins que apuntant-nos a diferents pedalades, ens va venir de gust probar la bici de crtra. i a partir d’aquí amb en Joan, també de Premià i amic incondicional també del Piri, vam decidir formar part del “piri spirit”.

Sóc bastant inconstant degut a moltes coses, una d’elles es que per motius laborals he de viatjar sovint i no em permeten tenir una “constància” d’entrenaments; però només als 6 primers mesos d’estar al “clan” vaig fer la half challenge, això va ser el maig del 2.009, i vaig disfrutar molt els entrenos que en aquella època van ser constants fins l’aventura d’acabarla. Després he anat venint més i menys, pero no he parat mai de fer alguna cosa. Aquest any, he entrenat molt amb btt amb el “puto amo” de la muntanya, en Pedro, i amb els seus entrenos, vaig fer la Transcatalunya, acabant bastant sencer. Vaig probar de fer pedals de foc non stop, sense èxit … però es que no hi havia més temps!

I em presentava per dir-vos que vaig fer la marató de San Sebastián el passat cap de setmana, i m’ho vaig pasar de conya, ja que en Nacho C., va organitzar un allotjament, i unes visites gastronómiques impresionants … Després de diferents “Xuletons”, va arribar diumenge al matí, amb el neguit de que no em sentia preparat per córrer la cursa, ja que havia entrenat molt Setembre i Octubre, però casi 3 setmanes abans no havia entrenat més que un dia el cap de setmana, i m’enrecordava de la marató de barna, la primera que vaig fer, i que vaig arribar petadissim, en 3:55 min. Aquesta en canvi, va ser molt satisfactoria, ja que la moral em va anar pujant a mida que començava la cursa, vaig començar a veure molts suporters, que van fer que els 42,200 km., fossin un “Mourgasme”, ja que km a km em sentia millor fins que vaig arribar a meta en un temps de 3:38 minuts. Deprés em vaig pendre una mou 5 estrellas … SOC DEL BARÇA!!!!

M’ho he passat molt bé aquests dies, i ens veiem a la piscina, btt/crta, running pel món Piri, del que em fa molta il.lusió formar part!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora campió, la propera crònica quan siguis yayo!

Piri ha dit...

Joder :) a beunas horas mangas verdes pero nunca es tarde si la dicha es buena.

Un abrazo
Andoni

Motoret ha dit...

Màquina!!