dijous, 23 de desembre del 2010

Cap nen sense joguina!!!!

Des del Centre Excursionista Vilassar de Mar volem demanar-vos, un cop més, la vostra col·laboració.
En aquest cas volem fer arribar, en aquestes dates tan especials, una joguina a tots aquells nens i nenes que no tenen la sort de que el Tió, el Pare Noel o els Reis Mags se’n recordin d’ells i elles. Des del Centre volem recollir el màxim número possible de joguines noves o en molt bon estat per tal de fer-les arribar a la Creu Roja de Vilassar de Mar, entitat que anualment, en col·laboració amb diferents Ajuntaments de la comarca, fa feliços aquests nens i nenes de famílies més desafavorides. L’excedent de joguines que hi pugui haver el farà arribar també la Creu Roja a països de l’Amèrica Llatina, on tampoc tenen la sort de tenir uns Reis Mags tan generosos com els nostres.
Les donacions les podeu fer arribar des de ja mateix a col·laboradors habituals del Centre, les botigues punt de recollida Spiridon i Corriol, allà les recollirem i farem entrega, el proper dia 31 a la Creu Roja, per tant teniu com a data màxima el dia 31.
Si li dediqueu només uns segons a recordar la cara dels vostres fills i filles al rebre una nova joguina i al temps que en gaudeix d’ella, us demanem imagineu ara la cara d’aquells altres nens i nenes, que amb prou feines n’han tingut mai cap de joguina, al rebre les vostres donacions i al profit que en trauran d’elles. Tenim la sort que d’altres no tenen i no veiem millor moment ni motiu que aquest per tal de compartir-la amb ells.
Des de la Junta del Centre Excursionista Vilassar de Mar us animem a participar-hi i us agraïm per endavant la vostra col·laboració. Segur que demostrarem, un cop més, que entre tots podem fer grans coses.
Aprofitem l'avinentesa per desitjar-vos unes Bones Festes i un proper 2011 millor i ple d'activitat!!!!

Gracies per la vostra col.laboració.