dissabte, 4 de desembre del 2010

Som Piris! Tri Piris!: Xavier Fornés


Hola,
sóc en Xavier Fornés, vaig nèixer el 20 de Gener del 1980 a Canet de Mar encara que des de fa uns anys que visc a Mataró.
Des de petit havia practicat bàsquet fins que a la uni ho vaig deixar per horaris. Només faria que agafar kilets i més kilets en aquells anys. El meu re-trobament amb l'esport va ser ara fa 4 anys, en el meu aniversari els amics em van regalar un mallot de ciclista. Primer van ser les sortides amb una bici de prèstec, després amb una decartón de propietat i finalment amb la meva Gary Fisher, amb que ja he fet molts kilómetres al costat d'uns companys fantàstics d'Argentona.
Fa 4 estius em vaig aixecar un dia, vaig veure no sé què d'un triatlò a Malgrat i com que sóc una mica insensat m'hi vaig anar sense pensar-m'ho gaire. Vaig acabar mort però amb una satisfacció enorme. Vaig dir-me que a l'any següent repetiria, i el mateix amb el següent i l'altra.
A principis d'any em vaig quedar sense feina i el segon dia de Febrer d'aquest 2010 em vaig apuntar a l'Ironcat. Amb només tres mesos i escatx em plantava davant del meu primer triatlò en distància Ironman i amb un estat de forma de base deplorable... DE LOCOS!!
Pel camí, també he fet escalada esportiva, alguna mitja, una travessia, una mica de patins en línia... en el que passés pel davant.
La resta de la temporada del 2010 he entrenat pel meu compte però sense gaire èxit, i no ha estat fins ara que vaig decidir apuntar-me a un club per fotre-li més canya. Vaig tenir-ho clar des del principi: al millor equip de triatlò: els piris!
Amb vosaltres espero assolir molts reptes esportius: la Mitja de Granollers, el B de Balaguer, la Mataró de Barcelona, i molts més!

3 comentaris:

Motoret ha dit...

Benvingut xavi!!!

Jo també em vaig iniciar a Malgrat!!!!

....de fet es l'únic TRI que he fet.....

Glubs....

NEMO ha dit...

Xavi, un gran reclam de boixos estem a la secció, no t'has de proucupar, jejejejejejeje.
ÀNIMS I ESPERO PODER AJUDAR-TE AL MÀXIM.
SALUT¡¡¡

Xavi ha dit...

En Motoret només fent un sol tri? Com enganyaves amb aquell gorret de tauró ;)

Amb el que porto, dono per fet que en natació donaré un gran salt. M'encanten els entrenaments de piscina :P