dijous, 17 de setembre del 2009

Triatló d'Empuriabrava, la crònica

Faig un resum del triatló d'Empuriabrava:
Natació: molt bé. Vaig sortir 4ª noia de l'aigua, en el primer terç i em vaig trobar molt cómoda i era a la canal fastigosa (merci David V, merci Carles C pels entrenaments i la constància al mar)
Bici:molt malament. Ostres tú, que dolenta, no podia ser jo havia de ser la bici ;) , em passava tothom i això que encara que era btt era pista plana, (bueno, anava rient-me tota sola de la situació). Vaig arribar en el tercer terç (14ª noia)
Córrer: bé, malgrat que començava a córrer a les 13:00h pel passeig de la platja sense cap ombra i molta calor, vaig adelantar algunes persones i no em va adelantar ningú. Les cames durant els primers 2,5Km no tiraven, peró bé.
Al final 13ª de 20 noies.
Anècdota: no tinc temps parcials perquè em vaig oblidar del xip. NOVATA, NOVATA, pensava que em descalificarien, però no.
En resum molt bé, molt contenta. Hauré d'entrenar més, i ja estic pactant amb el Fran els entrenaments, a veure com ens ho podem montar.
Ens veiem,
Sol

4 comentaris:

Piri ha dit...

Enhorabona!!

Moltes felicitats pl debut!!

Una abraçada!

Àlex

Xavi García ha dit...

Molt be, una mica més de bici i directa al podi !!!!!

JeMiMü ha dit...

hola Sol, muy bien, lo importante, en el agua te sientes bien, el resto es un poco de entreno :) felicidades. besos JENS

FPanda ha dit...

Yo te dejo entrenar todo lo que quieras que se te pone el cuerpo firme. Enhorabuena.
Un beso, Fran