dimarts, 1 de setembre del 2009

XL Minimarató de Calella de Palafrugell-Momorial Jordi Moner

XL Minimarató de Calella de Palafrugell-Momorial Jordi Moner
Diumenge 30 d’agost de 2009.

Aquesta és un autèntic clàssic de les curses ja que poques competicions poden presumir de complir l’edició número 40.


Una cursa com les que es feien abans, a petita escala i molt ben organitzada, cosa difícil actualment per la magnitud que està alcançat aquest esport: amb la possibilitat d’inscriuret’t fins a 30 minuts abans, sorteig de premis en acabat, una afluència justa de gent (uns 300 participants) que et permetia córrer amb comoditat, habituallament a mig camí, regal de samarreta i esmorzar complet a l’arribada.



La cursa de 8,5km transcorria en gran part per camins de terra, i era ideal per tenir un repte més per aquells que, o bé viuen a la zona, o hi estiuegen com era el meu cas. Tanmateix, era una altre manera de combinar un cap de setmana a la Costa Brava amb -com molts Piris- la quasi obligació d’entrenar de cara a la Burriac Atac la propera setmana -i pel Marató de Nova York l’1 de novembre en el meu cas-.




Una cursa sense grans canvis de pendent (excepte la baixada final), amb un traçat de terra però poc tècnic i amb una arribada en una imatge de postal ideal davant mateix de la platja de Calella de Palafrugell.


L’excusa perfecte per entrenar un diumenge d’agost a la Costa Brava tot pensant en la Burriac de dissabte que ve.

Salutacions a tots,




Frank Alonso