dimarts, 29 de setembre del 2009

Setmana IMPORTANT pels PIRIS

Hola a tots!

Aquesta setma és una setmana molt important pels PIRIS. Hi ha grans reptes molt a prop i els nervis es comencen a notar.


El divendres 2 d'octubre, el Marcel Batlle, marxa cap a Kona, Hawai per participar el dia 10 al CAMPIONAT DEL MÓN de llarga distància, una cita només detinada als més valents!!



El dissabte 3 d'octubre es disputa la cursa dels CAVALLS DEL VENT, un ultra trail de muntanya on 3 Piris hi estan apuntats. En Ramon Fuster, en Nacho Campmany i jo, intentarem acabar els més de 80 km i 9.000 metres de desnivell amb el menor temps possible, tenint com a límit 24 hores.


El diumenge 4 d'octubre es donarà la sortida al primer CHALLENGE COSTA DEL MARESME, un triatló de llarga distància (3,8km natació, 180 km ciclisme i 42 km de cursa a peu) on 9 Piris debutaran en aquesta distància.
Jens, Sergi Andrés, Ramon Gonzàlez, Xavi Puig, Llorenç, Jordi Prat, Ramon Llibre, Lluis Mª i Albert Jorba, seran els components de la delegació PIRI a Calella.

Anirem fent el seguiment.


A tots ells: ÀNIMS i MOLTA SORT!!

Salut i Força!!

Àlex

6 comentaris:

SirMiki5 ha dit...

Alguns altres anem a la Duatló de Queralbs!
Molta sort a tots!!

miki

lorenzo ha dit...

Una abraçada per tots els companys i que es cumpleixin els vostres objetius.
Força per tothom!!!
Llorenç

Aleix ha dit...

Molta sort a tots en els reptes d'aquests dies!!

Des d'Holanda tb hi ha un nou tripiri que està començant a acumular metres per fer algun triatló de cara a la primavera ;))

Salut!!

Aleix
Nijmegen, Nederland

NaCaVi ha dit...

Molta força a tots!!! Però sobretot a mi, que falta em farà. Vosaltres aneu tots sobrats cobronassuuuusss!!! Molta sort i a gaudir-ne!!!

Força Piri!!!

NEMO ha dit...

MOLTA SORT A TOTS VOLSALTRES VALENTS. Esperarem que tots acaveu el més dignamen possible, per proximitat estare presents a Calella.

JeMiMü ha dit...

suerte pa todos.
JENS