dissabte, 26 de setembre del 2009

Nou Triatló LLD a Catalunya

Bones Piris!!!

Sembla que això de la LLD a la nostra terra està agafant força. Tot i que encara no s'ha fet la presentació oficial, l'equip de Tahoo Events (Costa Brava Xtrem Running) més Marcel Zamora, Víctor Go!,... està preparant per a finals de Maig 2010 el Xtrem Man Palamós - Costa Brava.


Zona de boxes a Palamós, circuit de bici de 90km (x2) "relativamente duro", dissenyat per en Marcel Zamora i marató en circuit urbà per poder-ho seguir millor.

Si encara no hi ha objectiu per al 2010, aquí teniu una possibilitat més que promet ser força interessant i a propet de casa.

A la que tinguem notícies oficials, ja us ho farem saber.

Força Piri!!!

2 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Això d'entrada té molt bona pinta, a veure si diune dates definitivas. En algún foro he sentit que podria ser a mitjans de juny. Si puc llogar les dates amb la feina em sembla que ja se on debutaré en la distancia. Salut

Unknown ha dit...

Jo he estiuejat a Palamós tota la vida i precisament l'hivern- primavera passat vaig anar-hi molts caps de setmana per entrenar la Half Challenge, ja que sempre he pensat que és de les millors poblacions per entrenar el triatló, no perque és on vaig sempre, sinó perque és ideal la bahia semitancada per nedar, vàries carreteres fabuloses per bici i un passeig per córrer de 5 km de punta a punta (fins l'espigó del Port). Serà un èxit!!