dilluns, 22 de desembre del 2008

Missatge de NADAL

Hola a tots!

Arriba Nadal i em toca fer una cosa que els Piris no hi estem acostumats, MIRAR ENRRERA, revisar els objectius marcats de la STP i valorar-los.
La temporada acaba al octubre i aquell moment serà la de fer el balanç esportiu, ara toca un altre tipus de reflexió.
A principi de temporada ens vam plantejar un any carregat de reptes, com deiem, tan ORGANITZATIUS com QUALITATIUS.
Avui, ja podem dir que ho hem aconseguit! L'entusiasme i dedicació que tots vosaltres poseu en la Secció, ho fa veritablement fàcil!
Quan es parla de Secció Triatló Piri, no es parla només dels atletes, els SUPPORTERS, simpatitazants, espònsors i la creixent STPK (secció triatló Piri Kids), fa que la STP sigui molt més que una secció de triatló.
Hem pogut organitzar un Duatló de muntanya a Cabrils, que de ben segur serà un èxit, hem fet equipació nova que resaltarà, si és possible encara més, la nostra presència per tot arreu.
Hem consolidat la Secció i no paren d'haver-hi noves incorporacions que es sumen amb il·lusió a tot alló que la STP representa; ESPORT i AMISTAT.
Com sempre però, un objectiu és la millora constant dels nostres resultats, i aquí és al què ens referiem quan parlavem de repte QUALITATIU. En aquest sentit la resposta de la STP no podia ser d'una altra manera, i massivament s'han sumat als nous entrenaments, aquesta vegada guiats per grans professionals que han entés perfectament la nostra filosofia i que disfruten amb nosaltres ajudant-nos a millorar i a aconseguir els nostres reptes esportius. La tasca del David i del Santi, impecable, ens motiva a seguir entrenant i compartir molts moments que fan més portables uns entrenaments que a vegades poden ser feixugs i durs.
Ho vaig dir el dia del sopar, però la veritat és que és emocionant veure que molts Piris van començar amb la il·lusió de fer... algun dia... uns objectius que veien molt llunyans, ja sigui marató, Ironman, o la duatló de Cabrils, però que poc a poc, amb l'esforç i la constància ho estan aconseguint, i que la STP els ajuda a complir el que per molts era un somni.
Crec que el somni es fa realitat cada dia que anem a entrenar i veiem que el grup no para de crèixer i que la motivació i força de la Secció cada dia és més gran.
Per tot això és quan dic que la STP no està acostumada a mirar enrera, som el FUTUR, mirem ENDAVANT i ens enfrontem als reptes amb l'il·lusió, l'optimisme, la motivació, LA SALUT i LA FORÇA per superar-los i mirar encara més lluny!
GRÀCIES PER TOT!!
MOLT BON NADAL i FELIÇ 2009!
Àlex.

10 comentaris:

lorenzo ha dit...

I un dels millors actius que te aquest club es el seu president.

Bon Nadal a tothom!

Llorenç

Anònim ha dit...

Bon Nadal i feliç 2009 a tota la familia PIRI...!!!

Gus

Anònim ha dit...

Gràcies a tots i sobretot al presi, que està fet tot un polític, quin discurs!!

Espero crònica del sopar, je je, si pot ser amb detalls.

Oriol.

robert mayoral ha dit...

feliç any nou cracks, això ja sembla el missatge de Nadal del rei o del president....serà un classic anual!

Anònim ha dit...

Bon Nadal de taronja i blanc! a tots i sobretot als que ens heu fet possible que ens acabéssim reunint tants sota una bandera tan acollidora!
Fins l'any que ve!
Lluís Mª

Anònim ha dit...

Bon Nadal a tots... i que aquest 2009 es facin realitat tots els somnis Piri!
Sergi

Anònim ha dit...

Esta clar que gran part de l'exit es del presi... mercy per tot

Bon Nadal a tots i a muerte al 2009!

Jose Mendiolea

toni abril ha dit...

Bon Nadal a tots i totes!
Força Piri!

toni abril ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Motoret ha dit...

Bones festes a tota la familia Piri!!!! cada anys més i millors!!!!

Go!!! Go!!!!