dimarts, 23 de desembre del 2008

Campionat de Catalunya de Mushing i Canicross a Bell-lloc, la crònica

“…
El passat diumenge 21 de desembre, es va celebrat el Campionat de Catalunya de Mushing i Canicross a Bell-lloc, terres de Lleida , probablement d’indret més fred de tota Catalunya el passat diumenge al mati (4º). Jo mateix (Ivan Puerto) i la Sira (la meva gossa malamute) ens varem estrenar en aquesta categoria de curses, “a lo grande!!!”.

El repte era participar-hi sense ser eliminat. El gos en cap moment pot anar per darrera el amo… per tant estàs una mica lligat a les ganes que ell li posi. En el nostre cas no va esta gens malament, d’un total de 23 participants, varem quedar numero 18 amb un temps de 27:35 per fer 5.310 metres. Un temps molt dolent respecte una carrera normal, però gens malament tenint en compte ens varem para per fer un pipi la Sira… un pipi el amo… ara oloro per aquí… ara oloro per allà… Al cap i a la fi, en la tònica tortuga del amo. Jejejej!!!

Varem gaudir molt de la imatge de bo i millor de Catalunya en mushing sobre terra. La veritat es que és molt impressionant veure els gossos com tiren dels carros, bicis i patins.
Per tots aquells que tinguin gos i vulguin fer un entreno diferent els hi recomano que s’apuntin alguna. Es molt divertit !!


BON NADAL A TOTHOM!!
..."
Ivan Puerto

1 comentari:

Motoret ha dit...

gENIAL!!! DESVIRGADA DEL PIRI AL CANICROS!!! EN JUANJO TAMBÉ HO FA EM SEMBLA. JO HO PROVARÉ UN DIA O ALTRE