dilluns, 1 de desembre de 2008

HEM FET EL CIM!! Jaume Teixidó al sostre d'Amèrica!

Dia 29 de Novembre
13:30h
-20ºC
lleugera "brisa"
L'expeció Aconcagua 2008 assoleix el punt més alt d'Amèrica
Surtim a les 5:50 h. de les tendes al Campaments Berlin (5950m.). Fa molt de fred -17ºC, peró el dia es bó i decidim tirar amunt amb la llum dels frontals i l'equip al complert.
A l'alçada de 6300 metres a les 8:00h del matí l'Edu, l'Anna i en Xavi decideixen girar cua ja que tenint el compte que la cursa pro-Aconcagua és el dia 3 de desembre, volen fer el cim aquell dia!!!! JeJeJe!!!
Per tant en Jaume i en Carles segueixen el camí que els durà fins al cim.
Fa molt de fred i el camí, després de superar la portezuela de los vientos (6500m.) es fa molt i molt feixuc.
La famosa Canaleta ens fa patir de valent, peró les GANES de pujar i el SUPORT de tota la gent que ens va enviar la seva energia, supleix qualsevol patiment i ens fa tirar endavant.
El vent mai deixa de bufar i als -20ºC que marcava el rellotge, s'hi sumaven uns quants graus més degut a la sensació tèrmica del vent.
Finalment a les 13:30h en Carles i en Jaume assoleixen el cim de l'Aconcagua!!!
Hem fet el cim!!!
Poc podiem parlar (mandíbules gelades) només podiem observar la maravella, sentir, viure, fluir tot aquest regal que la vida ens va donar.
Les fotos...ejem ejem...la tecnologia digital no aguanta certes temperatures, per tant vem fer les fotos amb una càmara de les de tota la vida que properament anirem a revelar.
Com que els de Cingles som una mica "xulillus" jejejejeje,
farem un segon intent d'atac al cim el dia 3 de desembre, en homenatge a la cursa organitzada en homenatge a l'expedició.
Els membres de l'atac seran l'Anna Manyakis, en Xavi Ibarz i la "mula" Carles Folch, que aprofitarà per fer portetjos i descarregar de pes als que arribaran al cim.
L'Edu se'n torna cap a les seves estimades terres Castellanenques i espera fer cim en un altre ocasió.
Aviat tindreu fotos del primer intent i noticies del segon intent.
Gràcies per l'energia!!!
Expe Aconcagua 2008

1 comentari:

Sol ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i molta sort a los del següent atac.

Sol