dilluns, 29 de desembre del 2008

Duatló de Cabrils, la crònica

Hola a tots!
ÈXIT de la IV edició de la DUATLÓ DE CABRILS!

Portavem dies creuant els dits perquè no plogués el dia de la cursa, organitzar un event d'aquestes característiques ja és prou complicat com per afegir-hi factors metereològics adversos. L'entusiasme Piri, però, va fer que ens agafessim aquesta "inocentada" com a un repte més i amb l'empenta de tots ho tiressim endavant.

A les 7:00 convocatòria de voluntaris a Can Barba, plovia, però no tenia cap dubte que els voluntaris hi serien! Així va ser, a les 7:10 tothom treballant per deixar els boxes a punt i montar la zona d'arribada i sortida, escenaris, equip de so...

A les 8:15 arriben els primers corredors i l'equip d'entrega de dorsals ja estava preparat per revre'ls.
Un cop tot montat, els voluntaris es van anar encaminant cap a les seves posicions, conscients, o no... de la pluja, fred i fang que haurien d'aguantar les següents 5 hores.

Anaven arribant corredors i s'anaven deixant les bicis als boxes.

Quan el Pedro va arribar de fer el reconeixament amb moto, vam donar la sortida.

La STP es va volcar massivament en la prova, i els que no estaven de voluntaris estaven participant com a corredors, per molts d'ells era el debut!



El primer tram de córrer va ser molt ràpid tot i el mal estat en que estava el terreny, a la zona de transició es va aplegar força gent (tot i el mal dia que feia) per animar els atletes. Els crits de PIRI!! PIRI!!! es repetien constantment, més de 20 hi van participar!


Era difícil distingir als corredors amb tot el fang que portaven quan van arribar de la segona transició per deixar la bici i començar els últims 3 km de cursa a peu.


En aquest moment veiem que Marcel Batlle, va en segona posició i porta el tercer a certa distància. Així, les puntes de llança Piri, com el Jaume Caro, Cristian, Raul, Sergi, llorenç i Xavi anaven deixant també la bici en molt bona posició.

La Silvia, tambe feia una exel·lent tram de btt i es situava en zona de podium.

El segon córrer era dur però molt curt i ràpid (3km), i en poc temps, van arribar els primers corredors.

Pau Zamora amb un temps de 1:34:32 guanyava la cursa, seguit pel Piri MARCEL BATLLE (1:36:06) i en tercera posició Rafel Parés (1:36:36).


En Jaume Caro va arribar 11è (1:40:46), el Raul Porta 26è (1:46:52) i el Cristian 30è amb un temps de 1:48:33.
Poc a poc la resta de Piris anaven arribant..., així com la resta de corredors, que satisfets per haver superat una autèntica inocentada metereològica, i amb una bona bossa d'obsequis van anar marxant.

En categoria femenina la Mercè Tusell va quedar 1a amb un temps de 2:01:44, seguida de la Neus Cayla (2:08:23) i en tercera posició la Piri Silvia Hurtado (2:11:12).

D'aquesta manera la STP podia tenir un representant al podi masculí i un al podí femení, i quedava 4t en la classificació per equips.

No acabo la crònica sense felicitar a tots els corredors per haver superat una prova dura i en unes condicions difícils, donar les gràcies a tots els esponsors i col·laboradors que han ajudat en aquesta duatló i sobre tot DONAR LES GRÀCIES MÉS SINCERES A TOTS ELS VOLUNTARIS, que sense ells res no hagués estat possible.
MOLTES GRÀCIES A TOTS, MOLT BON ANY 2009 i FORÇA PIRI!!!!!!!
Àlex.

9 comentaris:

Jaume ha dit...

Gran feina a l'organització i felicitats/gràcies a tots els voluntaris i voluntaries per haver-ho tirat endavant tant bé !!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tota la organització del Piri i a tots els voluntaris que han fet possible aquesta gran cursa!
Sergi Andrés

robert mayoral ha dit...

si senyor, molt bona cursa, molt ben organitzada, com sempre i amb els PIRIS sortint-se....vatxca carreron d'en Marcel!

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els PIRIS, tant participants com voluntaris, una colla de cracks...!!!

El PIRI, més que un club...!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona a l'organització i voluntaris, perque tot i que el temps no va acompanyar massa, van fer que fos una cursa acollonant...

Mercy per tot,

Mendi

NEMO ha dit...

President, gràcies només a vosaltres per estar.... en totes i a per totes.

Som una gran familia si Sr. FORÇA PIRIS¡¡¡¡¡

Meritxell i Lluis Figueras ha dit...

mil felictats, sens dubte cada any es la millor duatló de muntanya que es celebra per tot Catalunya, i aquesta última hem el mal temps que ha fet i tota la climatologia adversa que hi ha hagut, us neu ensortit, hi hem nota, un 10, moltes felicitats a voluntaris i organitzacio, fins l´any vinent

Anònim ha dit...

Un 10 per tota la organització i voluntaris!

Anònim ha dit...

Jo vaig anar com a voluntària i vaig disfrutar molt i la Carmen (la meva filla gran) ho va passar molt molt bé, és una sort tenir la família Piri.

Feliç Any 2009 a tothom,

Sol