diumenge, 28 de desembre del 2008

ALGÚ VA DIR.... NEDAR JO?


Bona tarde companys.

Feia temps que no sentia la necessitat de escriure en el Blogg del Piri, però avui hem sento molt motivat. El pq? unes jornades intensses de fred, unes convocatòries a deshores i el més potent una jornada PLETÒRICA.

Un cop finalitzat la Nostra 1ª Duatló de muntanya de CABRILS i sent la 4ª edició, creec que hem d'estar feliços, molt feliços. Però aquesta crónica li toca fer-la a los altos cargos..... PRESIDENTS.

La meva lectura va encaminada a valorar personalment el treball que esteu realitzant, principalment a l'aigua. Una petita conversa aquesta tarde amb el Manel Nogueres, un autèntic cranc fa un any a l'aigua, el qual ha estat capaç d'acabar un IRONMAN, nedar com el que més, al seu ritme. Aixó, només ho poden aconseguir aquells que sou constants en els vostres objectius. Hi han molts més casos sorprenents, el propi President ha estat capaç de baixar de lh.05' al IRONMAN D'AUSTRIA tiempazo per com nedava, Jesus, Santi, Xavi Puig, la Cristin, Marc Iglesias, Oriol Verges, Pepe, gent que aixó de nedar era com una boxeria i que gràcies a la constància estan fent que l'aigua sigi un estil de vida, no sense el seu sacrifici, però....... QUE LA VIDA NO ES UN SACRIFICI?

En fin que voldria que gent com Pedro Hidalgo, Motoret, Raül Sales, Jaume Caro, Silvia Hurtado, Marius, Xavi Cotet, Llorenç, Manel Nogueres, Xescu, Mitjetes, Sergi Andres, Toni Abril i molt de vosaltres fesiu de l'aigua un estil de vida saludable i que la meva ajuda us serveixi per aconsegir les fites que us heu marqueu dins del mon del Triatló.

De veritat, amb la má al cor gràcies a tots per confiar en mi.

Bon inici d'any 2009

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets un crac!

Anònim ha dit...

Collons David, al revés: gràcies a tu per la teva aportació tècnica i sobretot, humana, que fa que anar a entrenar, a part de dur, sigui divertit i signifiqui passar una bona estona en remull amb els amics.

Que tingueu un bon acabament d'any i un bon inici d'any nou.

PD- Per cert, confirmat: els Reis em porten una bici de carretera, necessitaré també algú que m'ajudi a treure les rodetes (tal com en David ha fet amb els manguitos).

Oriol.

lorenzo ha dit...

La teva ajuda es molt important per mi i estic segur per a molts dels companys. Fas uns entrenaments exigents i amb molta intensitat. Sempre estàs pendent de tots i de cadascú de nosaltres. Es nota que "el cloro" es la teva vida...jejejejeje. Estic encantat d'entrenar amb tú.
Una abraçada crack.

Llorenç

Pedro Hidalgo ha dit...

Amén. Com diuen el companys, gracies a tú per la teva dedicació a nosaltres. Jo personalment t´he d´agrair, el fet que hem possi a l´aigua, que com tu saps, per a mi l´aigua només era per la dutxa. En fin, segueix axì crack....... Gràcies, moltes Gràcies.....

Anònim ha dit...

david,
ara just fa un any vaig dipositar tota la confiança en tu per que m'ajudessis a saltar un mur que veia infranquejable per mi sol: ser capaç de perdre la por a l'aigua en un triatló.
Et torno a repetir que sense la teva ajuda, classes tècniques, confiança, i sobretot paciència!! No hagués acabat un ironman, sempre estare agraït!!
és una gran sort tenir un actiu com en david al piri, amb esforços i constancia però amb resultats evidents i divertint- nos fa que s'acabin fent sessions de fins a 5000 m!!!
Ens veiem, potser a la piscina..

Anònim ha dit...

osti noi gràcies a tu!!!! Si no sigues per tu, encara veuria a anys llum el que puc fer ara i espero, amb el temps poder fer el que no hagues imaginat dins l'aigua. Moltes gràcies i bony any nooooooouuuuuu!!!!!!!!
Aupa Piris!!!!

Piri ha dit...

David!!

Pilar fonamental de la STP!

Gràcies per tot!

BON ANY 2009!

FORÇA PIRI!!!
Àlex

toni abril ha dit...

Eiiii David!!! Si aconsegueixes ferme surar a l'aigua, et faig un monument a la terrassa del restaurant,jejeje... Aquest 2009 s'et gira feina... Felicitats a tots, i MOLT BON 2009!
FORÇA PIRI!

NaCaVi ha dit...

David, t'asseguro que a la que m'acabi de marxar el refredat, em podràs borrar com a "màxim campanero" de les classes de natació. Estic segur que amb la teva ajuda, tots aconseguirem els nostres reptes.
Gràcies i feliç any nou a tots els Piris!

Anònim ha dit...

encara q no estigui anomenat,no hem sento dsplaçat pq se q pensas amb tots i a vegades es dificil enrecordar-se de tots.vui agrair-te la paciencia q tens.que acavis i comenis be l'any i per tots els piris tambe.una abraçada


ramon fuster

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tu "Deivid", espero que poguem compartir molts més vespres i matinades d'aigua... Per a mi el descobriment de la natació ha estat tota una grata sorpresa i és gràcies al teu treball i la teva paciència.
Bon any a la familia PIRI!!!

Santi

Anònim ha dit...

Grande Gaxi...!

Aki un altre que apareix de tant en tant per la piscina. T'haig de confessar que vaig flipar i disfrutar amb la única classe de tardes a la qual vaig assitir, aquella en la que vàrem fer una petita competi de buceig. El poder gaudir dels 8 carrils per tots els piris i tu deixan-te la garganta dirigint la classe, va ser una experiència que espero poder tornar a repetir. Moticació a tope...!

En la mesura que les 2 jefas de casa em donin permis, m'escapo a la piscina...!

100% PIRI POWER...!!!

Anònim ha dit...

al 2009...si!!!
Gracies David
Xescu

Anònim ha dit...

Gràcies a tu David per tots els consells que ens dones i per la teva gran dedicació.
Una forta abraçada i els meus millors desitjos per aquest nou any 2009.

Sílvia

Unknown ha dit...

20x50 o era 50x20 1 braçada respirar 4 vegades o era 4 braçades respirar una vegada??? una de tècnica, peus eiiii! sí també s'han de fer servir-- quantes coses totes tant noves moltes gràcies per a la teva paciència coach David!!! poc a poc anem corregint el nostre estil. Et felicito perquè ja veus gran millores en molta gent degut a la teva dedicació Happy New Year!

Anònim ha dit...

David:
Sol se levanta a las 6 de la mañana para ir a nadar a tu clase y con sus nuevos compañeros PIRI. El domingo pude entender porqué. Enhorabuena por el grupo sano que teneis organizado. Un saludo, Fran

Anònim ha dit...

Hola David:

Ostras el Fran se me ha adelantado. La veritat és que les teves classes, encara que dures són molt divertides, m'agrada més nedar en grup i guiats per un professional. És una pena que gairebé mai pugui anar a les classes de la tarda. Una abraçada,

Sol

Anònim ha dit...

David!!!

Impressionant la feina que estàs fent....i sobretot la paciència amb molts de nosaltres!!

Estic segur que aconseguirem els objectius que ens vem marcar a principi de temporada i que la part de natació a l'Iron Man serà un passeig!!! Collons, perque més dur que les teves classes no crec que sigui!!!.
Una braçada y moltes gràcies.

I a tots els PIRIS Bon Any!!!

Xavi Cotet