dimecres, 10 de setembre del 2008

Nou circuit de Duatlons de Muntanya



us escrivim per presentar-vos la data de la pròxima edició de la Duatló de Centelles (29 de març de 2009), així com presentar-vos una nova iniciativa de circuit independent en la qual participa la nostra prova.

Un grup d'entitats organitzadores de duatlons de mitja muntanya hem creat un calendari conjunt de proves que té per nom Duatlons de Terra Endins, amb la intenció de fomentar la participació i unir esforços. Es tracta d'un conjunt de proves que es disputaran durant els mesos de tardor i hivern en diferents pobles de les comarques d'Osona i Berguedà. Inclou la possibilitat de participació individual o per equips. Els calendari s'inicia amb el Duatló de Bellmunt el proper 21 de setembre.

Duatlons de Terra Endins pretén unir i fomentar la participació a les curses de la Catalunya interior, a través d'un calendari conjunt que comptabilitzarà els resultats a tots aquells participants que el vulguin seguir i completar, tan per la modalitat individual, com per equips.

http://www.duatlonsterraendins.cat/info@duatlonsterraendins.cat


Calendari independent de Duatlons de muntanya de la Catalunya interior


Duatló de Bellmunt 21 de setembre de 2008

Duatló del Voltraganès 28 de setembre de 2008

Duatló de Puig-reig 2 de novembre de 2008

Duatló de Gurb 16 de novembre de 2008

Duatló de Folgueroles 11 de gener de 2009

Duatló de Centelles 29 de març de 2009

2 comentaris:

rogero ha dit...

cullo, i doncs? independent dels de la federació catalana? Ho trobo encertat però el fet d'unir-los en un circuit no li dona un aire competitiu i li resta la vessant lúdico-popular que ara tenen? no se e! pregunto...

Anònim ha dit...

Jo vaig fer la de Bellmunt al 2007. A+a+ molta gent animant als punts més agónics. Organització un 10! Recorregut maco (brutal trialera de baixada).

De lúdico-popular... la gent no anava de passeig...

Marc P.