dimecres, 24 de setembre del 2008

Kilian Jornet: Un campió del Món Català



Kilian Jornet va guanyar diumenge l'última prova de l'any disputada a Itàlia, signant la quarta victòria en quatre proves que li ha valgut reeditar el títol de campió de la Copa del Món .
Kilian ha revalidat el títol que ja va conquistar l'any passat en el seu debut i ha posat el colofó a una temporada excepcional: Campió del Món, d'Europa, de l'exigent Ultra Trail del Mont Blanc i de la Copa del Món Les terres italianes de Sentiero Delle Grigne esperaven ansioses un duel entre mestre i deixeble en l'última prova de la Copa del Món de carreres de muntanya. Un desafiament entre Agustí Roc i Kilian Jornet, ambdós integrants del Salomon Santiveri Outdoor Team, amb el títol final en joc.
Ni l'espectacle va defraudar les expectatives ni va haver sorpreses en el resultat, amb victòria de Kilian Jornet (4h.44.40), l'home que aquest any ha evidenciat un apetit voraç, incontestable, que li ha dut a erigir-se en el gran dominador mundial de les carreres de muntanya. Kilian sumava avui la seva quarta victòria en tantes altres participacions en la Copa del Món que li ha valgut revalidar el títol de campió que ja va collir la temporada passada, la del seu debut. Kilian Jornet: “Ha estat un any increïble” Kilian Jornet afrontava la temporada amb respecte i l'objectiu d'igualar els resultats conquistats el curs passat, quan ja es va alçar amb el títol de campió de la Copa del Món de carreres de muntanya en l'any del seu debut.
Avui el seu somriure estava més que justificada. No només ha reeditat els resultats, sinó que els ha millorat. “Ha estat un any increïble perquè he pogut revalidar el títol i a més he aconseguit igualar els resultats de l'any passat guanyant quatre proves de quatre. Ara estic molt motivat per a intentar repetir aquests resultats la pròxima temporada. Per a la meva serà una pressió molt positiva”, explicava Kilian després de completar el recorregut de 42 quilòmetres que passava per les crestes de les famoses muntanyes de Grigne amb un desnivell acumulat de 3.000 metres

1 comentari:

Anònim ha dit...

DIJOUS A DOS QUARTS DE DEU AL 33

AMPLI REPORTATGE I ENTREVISTA A OH REI KILIAN.(E.T)



rocky.