dijous, 25 de setembre del 2008

7. rxt IRONTRAIL

Hola a tots!
Ens han enviat aquesta proposta...

Hola triatletes,


Finalmnet tenim la web www.ironterra.org llesta per a informar i rebre inscripcions per al 1er.Triatló Cross de Sant Carles de la Ràpita (Catalunya), que serà el 7.rxt IRONTRAIL i l'únic triatló cross de llarga distància que es celebrarà al 2008.

Després de l'incident metereològic ocorregut a Riba-roja, hem comprat impermeables i emisores per a que la organizació pugui romandre operativa plogui el que plogui. En cas de metereologia molt adversa, el triatló serà suspès i es passarà al dia següent, diumnege 12 d'octubre.

Per tant anem a pel setè rxt!.

El primer triatló cross LD del món reneixerà en un escenari idílic, on l'any passat si va celebrar exitosament l'aquatló IRONTERRA, és a dir,a les platges salvatges del Delta de l'Ebre, podeu veure les fotos a: http://www.ocisport.net/galeria.php?edicio=58&copa=30&galeria=1&cursa=48

El diumenge 12 d'octubre es celebrarà l'aquatló IRONTERRA, que serà el X Campionat de Catalunya Absolut, atenció perquè les inscripcions es fan a:www.triatlo.org Els afectats del 6è rxt de Riba-roja, només heu d'enviar les vostres dades personals per a inscriure-us a qualsevol de les 2 proves.