diumenge, 14 de setembre del 2008

CRONICA MARNATON

Bona tarde companys.
Aquest dissabte en Xavi Puig i un servidor varen anar a fer una travessia a nado des de Cap de Creus fins a Cadaques amb una distància de 6000 metres.
Convocatoria a les 5.00 hores per recorre un total de 150Km., la jornada prometia un cansasi adisional, però els Piris sempre estem en els llocs menys inesperats. Per cert un cop finalitzatda la travessia vaig veure en Marcel Batlle, es a dir 3 Piris a la marnaton.


Durant el trayecta ja van veure que la climatologia era totalment adversa, fort vent encara que el cel estava despejat. A les 7.00 hores el aspecta de l'arrivada era aquest. Fem un suc i cacaolat calent i anem a buscar el gorro. Putada pq el donen a la sortida. Hem matinat per res, fem temps i en Xavi dins del grup 3 parteix a la sortida. Ens separem però aviat ens tornem ha veure.


La travessia consisteix en anar de CAP DE CREUS a CADAQUES, fent sortides cada 10' dels 6 grups que hi havien. Xavi estaba inscrits al 3 i jo al 5. Cares conegudes, Dani Serra, Xavi Llobet, Robert Mayoral (un caxondo) Francisco Pontano, atenció Luis Moya (si,si ARRÁS) OTRO CAXONDO, i diferents nedadors de la meva época.
El trasllat fins a Cap de Creus és fa amb els trens turístics de la zona, musiqueta, bon ambient, molt de vent però el sol sortia i feia goix anar a nedar. Just arrivar a la sortida en dona temps d'animar en Xavi, que com no estava a primera linea. Apartir d'aqui no se res més.
La organització molt bona, per el meu gust faltaven més canoes per controlar als participants, per cert que molts d'ells, jo inclós, ens ven anar mar en dins. La resta perfecta. Una travessia molt maca, molt dura si no estás preparat i amb les onades de 1mt que hi havien feien que la velocitat siges molt baixa. El meu temps final va estar de 2h. 12', segons Xavi ell va fer 2h. 13' i un cop parlat amb el Marcel, ell va fer 1h. 47'.
Com veieu diferents temps per els diferents estats de forma i el meu veritablement no és el millor. Així dons, si hi hagés una segona edició jo i en Xavi ens apuntem de nou. Molt bona la companyia i molt agredable els companyerisme.

8 comentaris:

Pedro Hidalgo ha dit...

Que putos cracks!!!! nomes amb la matinada ja estic cansat. Enhorabona!!!!!!

Anònim ha dit...

superlativo
al veure les previsions del temps i la tramuntana que anunciaven pensave que la suspendrien.



salut i cames¡¡¡¡


ramon gonzalez

Anònim ha dit...

sois unos monstruos!!!!!!

molt be


ramon fuster

SGI ha dit...

Moltes felicitats!
No hi ha qui us pari... esteu fets uns taurons!!!

Sergi

Motoret ha dit...

6000metres nadant.......ni borratxo!!!!!

felicitats

Motoret ha dit...

6000metres nadant.......ni borratxo!!!!!

felicitats

MARCEL BATLLE GIRÓ ha dit...

david!!! no em possis minuts de mes que amb el que vaig patir!!!!!!!!!!! vaig fer 1:43!!! gracies!!!

Anònim ha dit...

david jo vaig fer 2:15.
Xavi Puig.