dilluns, 15 de setembre del 2008

Crònica I triatlon de Tossa de Mar




Per Ramon "Màquina" Fuster


Aquest cap de setmana es feia la I triatlon de Tossa de Mar,vaig anar amb en Carles Puig,(alia Karli ),un monstre, pero no la va fer i amb en Roger Passarell,(alias rogero),era la seva primera triatló i ho va fer molt be però a 12km del final va punxar i va perdre molt de temps,pero tor aixo molt be.a tots dos gracies per la companyia,va esta be.
Sortiem a les a les 7 del mati desde mataro cap a Tossa i arribavem a les 8.Feia batant de fresqueta i teniem dubtes si podiem nadar amb neopre,al final ho vam fer,tot i que no era obligatori pero la majoria de la gent ho portava.Al ser la primera prova que feian els boxes eran molt estrets i no podies preparar-te be les coses,pero la gent va ser respectuosa i respectava l'espai.
Anavem cap a la sortida per nadar i ens trovem que els primers 300 mts estava senyalitçat amb bolles i era molt estret,ja la gent mosca pq a pensavan que fer-se un espai era dificil,per aixo hem vaig possar enrera i poc a poc adelantava a gent.La primera volta va ser una mica lenta per tot,pero a la segona com teniem que sortir, pues vaig anar molt millor i vaig adelantar a uns quants.
La 1 transicio vaig trigar poc i va ser comoda perque els nois del meu costat de boxes encara no havien sortit i per aixo estava be.Ja van avisar que el tram de bici no era facil i una mica dur,pues si, van sortir 44 km al meu crono i vaya 44 km,les pujadas no s'acavaven mai.Dur pero guapo.La baixada era rapida i tecnica perque hi havien moltes curvas,pero tambe molt guapo. Arrivo a la 2 transicio i tambe a gust perque estava sol.
El tram de correr era bastat pla excepta al comensament era era una pujadeta que picava una mica pero tant be va esta be,eran dos voltes a un circuit. El temps no el puc possar perque no ho tenan penjat a la fedaracio.Si algu entrar i ho veu que fagi un comentari,gracies. Jo crec que el temps q vaig poguer fer va ser uns 3 hores aprox.
Content per les bones sensacions amb les 3 disciplines i anan suman experiencia hem aquest mundillo de la triatlon. Ho recomano per l'any que be.els que son muntanyeros disfrutaran.
Ramon Fuster, alias Fusterini
Per tot plegat estic content ja que tot va sortir be i no hem vaig fer cap lesio

7 comentaris:

rogero ha dit...

nanuuuu, kin crac, si me'n queda per aprendre!! jeje. Kina nata em vai fotre, no sé si hauré de canviar la llanta i tot! po benu, la qüestió és que vem acabar! la cadera guay, tot es va quedar en el cop. felicitats perquè cada dia estàs millor! merci per tot

NEMO ha dit...

Felicitats Ramonet. Aixó és el q has de fer, expereiència i més experiència serà molt important de cara a la temporada k be.

Ànims

Anònim ha dit...

Ya eres triatleta consolidado, felicidades por tus ganas de superación.
Xavi Puig.

Pedro Hidalgo ha dit...

que grande Ramón, així per l´IM ho tindrás be, molt bé

SGI ha dit...

Moltes felicitats Ramón!
Ets tot un expert en olimpiques!

SGI ha dit...

Moltes felicitats Ramón!
Ets tot un expert en olimpiques!

Anònim ha dit...

moltes gracies a tots,pero encara quedar molt millora.

ramon fuster