dimarts, 13 de maig del 2008

Pere Bossa: Tercer Classificat al Meridià Verd!!!!





El Piri Pere Bossa, consegueix una nova fita de les proposades (podeu revisar la seva presentació aquí), acabant el Meridià Verd, en el tram que va de Viladrau a Masnou, corrent 65 km, en un magnífic temps de 6h15min, i en una meriròria tercera posició, només superat per dos especialistes en curses de llarga distància.

En Pere va sortir a les 06:00 am de Viladrau, en un entorn totalment negat per l'aigua, i enseguida va encapçalar les primeres posicions, desmarcant-se de la resta de corredors i fent un grup de tres corredors.

Abans d'arribar a Cànoves, en Pere es va haver d'aturar un moment, ocasió que van aprofitar els altres dos corredors per escapar-se.

Després de Cànoves, quan faltaven uns 35 km per l'arribada, en Pere va comptar amb el suport de 3 Piris, en Pedro, en Ramon LLibre i en Jordi, que es van llevar a les 05:30h i van anar amb les btt en direcció contrària al Pere, de manera que van coincidir amb ell a Cànoves, i van fer la resta de km, al seu costat.




En Pere arribava a Masnou, molt sencer pels 65 km que duia a les cames, apretant els últims metres com els grans campions, i amb l'estelada a les mans!!!!!



Visca el Pere i visca Catalunya!!!


Enhorabona Pere!!!!

8 comentaris:

SGI ha dit...

Enhorabona Pere!
Ets un crack!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots pel suport rebut durant la prova, sobretot a en Jordi, el Pedro i en Ramón que com tres campions van sortir a les 6 del mati amb el risc de mullar-se per venir a donar-me recolzament moral i logístic. Us recomano fer algun any aquesta cursa, molt guapa en tot el seu recorregut (sobretot el troç del Montseny) i amb molt bon ambient pre i post competició.
Les seqüeles de la prova: doncs un mal de cames que no us podeu imaginar (no puc baixar escales), cap llaga (si si, cap) i una ungla que em sembla que perdré. Per la resta, contentíssim per la marca aconseguida (6hores 16minuts, superant en un quart d´hora la millor marca de la prova) i pel tercer lloc (els dos primers són habituals de marxes de resistència). I pels amants de les estadístiques: un power gel, u platan i un "chupito" i molt líquit. Però el més important, i la clau de tot, un bon entrenament específic i molt de cap.
Novament, gràcies a tots.
P.D.: algú té alguna cadira de rodes per deixar-me?

Anònim ha dit...

Felicitats Pere!
una cadira de rodes no, pro un entrecot de Kilo, sí!
toni abril

Anònim ha dit...

pere !!

moltes felicitats per la teva fita.
esperem qeu et recuperis aviat per anar a conseguir l'altra: l'ironman

enhorabona campió

Piri ha dit...

Enhorabona màquina!
No esperavem menys de tu, encara que si vols fer un paper més discret a Klagenfurt, per mi bé eh...

Felicitats!

Àlex.

Fran ha dit...

Enhorabona Pere!! Carrerón, carrerón!!

NEMO ha dit...

Pere moltes felicitats fins a la data no he pugut entrar a veure noticies. Un altre repte a la butxaca, tú si que saps.

Felicitats i a preparar Ironman.

Salut i moltes forçes.

Anònim ha dit...

Ei Pere, una vegada més felicitats! Imagino que repte més que superat,no?
Segueix així i endevant amb tots els objectius que tinguis marcats.

I aviam si coincidim aviat.
Sílvia