dimarts, 6 de maig del 2008

Pere Bossa al Meridià Verd


En Pere afrontarà aquest diumenge un dels reptes que encara tenia pendents, fer el Meridià Verd (en el seu tram Viladrau-Masnou) corrents.


La ruta del Meridià Verd és la resposta a la iniciativa sorgida arran de la celebració del 200 aniversari de l’amidament del Meridià Dunkerke, que va servir per determinar la longitud del metre i, en conseqüència, per a la configuració del sistema mètric decimal. Es tracta, per tant, d’un recorregut que segueix, tan a prop com és possible,la línia vertical que descriu el denominat meridià de París, que té l'inici a Dunkerque i acaba a Barcelona (el Masnou).L’itinerari en terres catalanes s’inicia al Coll de Pal, al costat del cim del Costa Bona,a la carena Pirenaica, i s’acaba al Masnou, arran de mar.


La ruta que us proposem s’inicia aViladrau i passa pels següents punts:Sant Segimon, coll Formic (alternativa des de Puig-l'agulla a font Pomereta i coll Formic),pla de la Calma, Cànoves, la Roca del Vallès, Sant Mateu, Teià i el Masnou (La Riera).


En Pere que porta ja uns 2 mesos entrenant per l'ocasió, afrontarà els 65 km de la cursa corrent amb el clar objectiu de fer pòdium, i qui sap, potser conseguir la victòria.
Coneixent el Pere, una cosa està clara....... posarà molt cara la victòria!!!!
Creiem que en Pere arribarà a Masnou sobre les 11:00-12:00h, seria maco anar-lo a rebre!!!!
També hi ha l'opció de sortir en btt desde Cabrils i anar-lo a buscar a Cànoves, i tornar amb ell des d'allà.
Qui s'apunta?

3 comentaris:

Motoret ha dit...

Si algú s'apunta, jo vaig a Cànoves. Pere, quina hora calcules que hi passaràs?

Piri ha dit...

Pere a tope!!!!

Si puc diumenge allà les 12 estaré per Masnou, hi aniré corrents després de fer transició de nadar i córrer, si algú s'anima...?
ja direu!

Ànim Pere i pel podi!!

Salut!

Àlex.

Anònim ha dit...

molts anims Pere!!!

jo no hi seré per venir a animar però esperem que deixis ben alt el piri!!

a disfrutar