diumenge, 7 d’agost del 2011

Seguiment IM Regensburg 2011


Bones Piris!!! Encara amb el pijama, els ulls mig tancats i rascant-vos els...? Doncs hi han uns quants dels nostres que fa hores que ja estan força més desperts, lluint colors a l'IM de Regensburg. Aquí teniu la taula amb els seus temps que anirem "omplint" poc a poc. A destacar de moment que el Santi ha sortit de l'aigua amb un temps per sota dels 57:30. Podeu anar fent seguiment també a http://ironmanlive.com/tracking.php?race=regensburg&year=2011.

Força Piris!!!



3 comentaris:

Motoret ha dit...

Va xavals!!! Us estare seguint!,, força!

NEMO ha dit...

Gràcies Motoret¡ Jo també faig seguiment amb els ulls tancats. Els temps son excelents, la bici estan una mica per sobre de la ma mitja marcada, sobretot XAVI. El mes inteligent el SANTI, PERÒ Xavi es un professional i sabra quant parar. La resta estan molt bé en bici. Ferran i Fran Perez van junts a la bici.

ÀNIMS A TOTS¡

NEMO ha dit...

Quin ritme porta en Xavi en bicicleta, no baixa dels 37km/h de mitja. En canvi en Santi crec que reseerva per la marató cosa que no sabem si en Xavi serà capaç de còrrer per la seva lesió. Bona tàctica de tots dos, cadascu al seu objectiu. La resta van fent les mitjes pactades. Esperem que no es desfonsin.

ÀNIMS¡¡¡