diumenge, 7 d’agost del 2011

Seguiment IM Regensburg 2011: Finishers!!!

17:40h Primer Piri Finisher. El mestre Xavi Puig fa una segona mitja uns segons millor que la primera i acaba la marató en 3:52:05 (5:29 min/km)per a un total de 10h38m38s Si no m'equivoco és el seu 3er IM. Felicitats crack!!!!


17:55h Santi Finisher del seu 2on IM. La segona mitja se li ha anat uns minuts del que segur li hagués agradat i acaba la marató en 3h55m59s (5:35 min/km) per un total de 10h47m31s. Felicitats Piri-Perico!!!


Per cert, les birres les teniu pagades igualment ;-)

18:15h El Fran ja és Finisher del seu 1er IM!! Bona marató de 3h52m15s (5:30 min/km) i un total de 11h13m10s. Felicitats Fran!!!


18:25h En Ferran Vila ja és Finisher del seu segon IM després de Niça 2010. Acaba la marató en 4h06m33s (5.50 min/km) per a un total de 11h19m42s. Felicitats Ferran!!!


18:50h L'Ivan ja és Finisher del seu 1er IM! Acaba la marató per sota de les 4h (3h58m28s. 5:39 min/km), amb una gran segona mitja marató. Temps total de 11h47m52s. Tot just n'ha acabat un i d'aquí a no gaires mesos en començarà un altre, aquest amb panyals, biberons, potitos i demés. Felicitats per tot plegat Ivan!!!


23:00h El tracker d'en Sergi sembla que s'ha quedat enganxat en l'últim parcial, a falta de només 700 metres. A falta de confirmar que ja ha arribat, en aquest punt porta gairébé 6h de marató i un total de prop de 15h d'IM. Mira que com després de 15h no li hagi marcat el xip de l'arribada... Esperem confirmar en breu que és FINISHER.

19 comentaris:

Joseph W. Citizen ha dit...

Felicidades campeón, eres un ejemplo a seguir después de haber estado lesionado mucho tiempo. Es un orgullo compartir entrenos contigo y aprender de cracks como tú. Felicidades Finisher.

NEMO ha dit...

FELICITATS FINISHER¡¡¡ Sense paraules. UNA GRAN PERSONA I UN GRAN AMIC.

Joseph W. Citizen ha dit...

Felicidades Santi, uno más al saco. Te mereces este gran resultado por tu perseverancia y tu esfuerzo, igual que Xavi todo un ejemplo a seguir y un placer poder entrenar contigo. Enhorabuena finisher.

NEMO ha dit...

SER FINISHER ES EL MEJOR RESULTADO.Felicidadaes PERICO. Gran carrera y ahora toca descansar. GRAN PERSONA

NEMO ha dit...

FINISHER FRAN FINISHER¡¡¡¡ Que grande temporada y que gran persona eres. No tengo palabras. Descanso merecido.

NEMO ha dit...

Moltes felicitats FERRAN, JA TENS EL 2n FINISHER. Tambe pots estar orgullós, GRAN PERSONA I COMPANY.

Joseph W. Citizen ha dit...

Enhorabuena al pequeño de estatura pero grande como persona y deportista, felicidades Fran por tu primer Ironman nada más y nada menos. Ya eres Finisher de un Ironman,y con tiempazo final.
Enhorabuena también a Ferran, sigues sumando Ironmans, es un no parar.
Por último a otro grande de los Piris, Iván. Enhorabuena por partida doble, en poco meses vas a saber lo que es un Ironman, un Ironman para toda la vida, bienvenido al mundo de los papis. Felicidades Finisher, gran carrera como no padía ser de otra manera.

NEMO ha dit...

MOLTES FELICITATS FINISHER¡¡¡ Un gran reto para una gran temporada.
Ivan merecido descanso.

Motoret ha dit...

Joder!!!!!! Molt be xavals! Als veteranos i als que s'estrenaven!

NEMO ha dit...

NINGU SAP RES DE SERGIO TARREGA? Te l'ùltim parcial al km 41.5. Ha entrat segur però fora de temps? Ja ens ho diran els nostres companys.

Sol ha dit...

Moltes Felicitats a tots!!!

Bosco ha dit...

Moltes felicitats cracks!!!quina temporada que heu fet tots...sou unes màquines...aprofito per felicitar al comentarista!!!gran seguiment...

oriol ha dit...

Felicitat campions, als finishers, al trainer i al cronista. Una abraçada. Oriol.

Jaume ha dit...

Moltes moltes felicitats!!! cada cop tinc més clar que algun dia m'hauré de posar entrenar... o amb tots vosaltres aviat no podré ni parlar.

Marina ha dit...

Enhorabona a tots! I molt bé també el desplegament mediàtic!!!

Anònim ha dit...

Ke kabrons! Felicicracks! Enveja, molta enveja em doneu!

Ferran Vila ha dit...

Mister!!!! Peaso de seguiment. Que vols que et digui estic envoltat de màquines. Un orgull d'equip! Nomes faltaves tú a l'abraçada final a meta...Uff! Moltissimes gràcies per ajudar-nos a conseguir-ho. Gràcies també a tots els Piri que ens vareu etar seguint. I Carles tanqui per la enveja, que aviat estaras tú en el club del IM. FORÇA PIRI!

Danibarça ha dit...

felicitats a tots !!

Quines máquines esteu fets .

Dani B

Piri ha dit...

Felicidades a todos cracks

Andoni