dimecres, 17 de novembre del 2010

PREMIÀ DE MAR-MASNOU

Bon dia a tothom.

No parem de fer-nos veure, no paren per demostrar que volem ser uns grans peixos a l'aigua, però està clar que els valents que volguin nedar 4.000 metres a les aigües del Mediterrani, aquest diumenge tenim una cita que l'any passa't ja va estar dins de la nostra planificació.


Per acabar aquesta temporada, Neda el Món us proposa venir a nedar, com vulgueu, al vostre ritme, i, sota la vostra responsabilitat, el proper diumenge 21 de novembre a les 9:30 hores, 4000 metres de costa del Baix Maresme. Us recomanem que porteu neoprè i un casquet llampant. Si us cal avituallament, porteu-lo i els caiacs us el donaran quan us faci falta.

La sortida es farà des de Premià de Mar, a l'alçada del WAP - Windsurfistes Associats de Premià, i es nedarà en direcció a El Masnou, amb terra sempre a la dreta. El pont que creua la N-II i la via del tren a l'alçada del polígon Voramar, ens marca la meitat del recorregut, on si els 4000 metres us espanten, us podeu afegir al grup, i, seguirem nedant fins al Club Nàutic El Masnou.
Tindrem el suport dels caicacs del Club Ocata Vent del Masnou, com l'any passat.

Si ens voleu acompanyar, podeu fer-ho tot passejant pel passeig que uneix les dues viles. Una vegada arribem, podem tancar la temporada amb un aperitiu en algun dels locals del Port del Masnou.

Tot i que tothom és lliure de venir, seria bo, saber quanta gent serem de manera aproximada. Per això, envieu-nos un correu amb el vostre nom, telèfon, email i si sortireu des de Premià (4000) o des del Pont de Voramar (2000) a nedaelmon@gmail.com amb l'assumpte MASNOU.
Com sempre, si no teniu neoprè i us cal llogar-ne un, podeu fer-ho a SBR Store de Mataró.
Deixeu comentaqri per poder controlar als assistents.
David Verges

2 comentaris:

Sergio González ha dit...

Yo y Meri nos apuntamos...
Sergio Gonzalez

Barbara P ha dit...

yo también vengo, dejais el coche en premia o masnou??