dimecres, 3 de novembre de 2010

Som Piris! Tri Piris!: Noel GrauHola a tots, em dic Noel Grau Diéguez i vaig néixer el 18.11.77 (a punt de fer-ne 33!).

Vaig néixer a Barcelona i sempre estiuejàvem a Premià de Mar, fins que ens hi vam instal·lar definitivament quan jo tenia cinc anys. Actualment i des de fa deu anys visc a Premià de Dalt amb la meva parella, l'Anna. Tenim una filla de quasi tres anyets, la Paula, que és el millor que hi ha al món i he de reconèixer que fa el que vol amb mi.

Puc dir que quasi sempre m'he mogut en el món del cavall (professionalment i com a aficionat). He treballat de guia i mosso de quadres d'una hípica, d'ajudant de ferrer, d'encarregat d'una ganaderia, de domador... Actualment sóc ferrer de cavalls pel meu compte. A més tenim cavalls propis als que cuidem nosaltres... com veieu sempre he estat rodejat de cavalls; fins fa poc la meva única afició.

Fa quasi un any vaig deixar de fumar, i el fet de trobar-me millor i de voler-me mantenir, m'han dut a fer esports de tota mena: córrer, bici, natació... He participat en varies curses i triatlons pel meu compte i me n'he sortit prou bé. Gràcies a en Juanjo he conegut els Piris i m'hi he apuntat perquè penso que és més divertit entrenar en grup i amb un entrenador que et guiï una mica.

M'agrada el cinema, els esports (sóc culé) i els animals en general. Sóc bon menjador i la meva frase és: "perquè fer ara el que pots deixar per demà?"

Bé doncs, ens veiem per aquí...

7 comentaris:

ORCA ha dit...

Benvingut company!

Andoni R de Galarza ha dit...

Bienvenido

Andoni

Txell ha dit...

Hola Noel. Molt bona presentació, ehh?

Ens veiem a l'entreno.

Motoret ha dit...

Cada presentació és una nova sorpresa!
Noel, l'home que xiuxiuejava als cavalls!! qui ho havia de dir!! jejee
Benvingut!!

NEMO ha dit...

Esperem que aportis voluntat de superació a l'equip.

SALUT¡¡¡

Xavi Puig ha dit...

Benvingut company!
Tu seras de los buenos.
Xavi Puig.

Olga ha dit...

Buenas compañero!!! Benvingut!!

Espero poder compartir grandes momentos y sobretodo disfrutar del montón de cursas que nos esperan!

Un abrazo
Olga Monràs