divendres, 19 de novembre del 2010

CRÒNICA RAID TORRELLES

Secció Triatló Piri ha fet una més que meritòria bona participació en el Raid de Torrelles que s'ha celebrat aquest cap de setmana.Stp Piri ha estat representat pel Jaume i el Jordi.



Pel que fa al raid, amb una alta participació d'equips tant de nivell com no, va tenir una ràpida sortida amb un tram de btt on t'havies de marcar les balises donades unes coordenades. Malgrat aguantar la posició amb els equips del principi, el nostre equip ens hem de parar a canviar la roda del davant degut a una punxada.No obstant, perduts els minuts inicials ens reenganxem a la cursa.

Control de canvi i nou sector amb 12 balises de cursa a peu. L'organització ja va avisar que era un sector justet de temps però vam superar el sector de forma satisfactoria i amb temps de marge per no anar justos en els altres sector.

Altre cop la bicicleta per unes divertides trialeres i camins fins a Olesa de Bonesvalls a baixar l'avenc del Bosc encantat. 20 metres de ràpel i posterior remuntada fins la boca. Temps neutralitzat per preparar el següent sector de BTT (una remuntada de 300m en poc més de 2km) i baixada cap a Begues on ens espera un ràpel i un circuit encintat corrents.



A continuació , en una col.loació de cursa cómode, anem realitzant els sectors següents (dura btt amb rampes molt fortes i una llarga orientació urbana) de la manera més segura que sabem i arribem al final de més de 8h de cursa en 6a posició.

EL FENÓMEN DELS RAIDS AL PIRI ESTÀ DESPUNTANTANT!!!!! PRÓXIM CAP DE SETMANA DOS EQUIPS PIRI (AMB DUES ESTRENES ) VAN AL RAID DE GIRONA. RESULTATS DE L'EXPERIÈNCIA PRÓXIMAMENT. ULL VIU QUE ENGANXA!!!!

9 comentaris:

Xavi García ha dit...

Vaja equipasssss !!! Felicitats nois.

Sol ha dit...

Què xulo, algun dia faré un!!

Piri ha dit...

que envidia
felicidades
andoni

Txell ha dit...

Felicitats nanos!!! Esteu deixant el llistó molt alt!!! :-)

Pedro Hidalgo ha dit...

Enhorabona cracks!!!!! jo no descartare fer-ne un. Sempre que no hagi de fer jo l'orientacio, jejejejeje

Motoret ha dit...

Brutal nanos!!!! feu enveja!!! a veure si un dia matreveixo!!

Xavi Puig ha dit...

Molt bé nois, creant afició!!!
Felicitats!!!!
Xavi Puig.

Rita Udina ha dit...

Quina patxoca que feu! A sobre del mega esforç us dóna temps per somrirue en la carrera.... vaya cracks!

NEMO ha dit...

Molt bona parella, sou un gran equip. FELICITATS.
SALUT¡¡¡