dimecres, 10 de novembre del 2010

CRONICA ORRIENCA

A vegades no fa falta anar lluny de casa per gaudir d’un bon dia d’esport com a així va ser el passat cap de setmana en el que es va celebrar l’ Orrienca, prova de BTT que passa per molts dels corriols per on solem entrenar.

Com que la previsió del temps no era molt bona, em vaig esperar fins l’últim moment. Em desperto, no plou i cap a Orrius; inscripció i busco si hi ha algun Piri més, però no en trobo cap.



El recorregut era de 35 km amb un acumulat de 1460 m i un perfil “trencacames” d’aquells que no paren de pujar i baixar fins l’últim moment.


Érem uns 600 ciclistes, així que convenia estar el més endavant possible, tasca ben difícil que no em va ser possible assolir. Tothom pensa el mateix i al estar sol em vaig “tallar” una mica i en sembla que no vaig sortir ni entre els 100 primers.

Tret de sortida i a gaudir d’uns corriols i trialeras fantàstiques en un recorregut força exigent, ben marcat i amb constants canvis de ritme !!!!!

Al primer avituallament em trobo l’Imma i el Ramon Fuster. Quina sorpresa !!!!! Sembla mentida el que anima trobar algú conegut, ja no estava sol !!! A partir d’aleshores vaig començar a apretar i a passar gent. En tota la cursa, nomes em va passar un participant del VO2 amb el que vaig compartir bastants km fent un “pique” molt sa i de molt bon rotllo mentre anàvem arreplegant a gent que deixàvem enrere. (Salutacions company...)

Al final unes 2h20 i sobre el 35-40 de la cursa llarga. Marxo content per haver-hi participat ja que el circuit era molt divertit i m’ho vaig passar d’allò més bé. Crec que es de justícia felicitar als organitzadors.

Xavi Garcia Torras.

7 comentaris:

Franky ha dit...

Bona cursa company !! Tinc entés que hi havia molt de nivell, el 35 de la llarga está de puta mara !! Felicitats makina !!

Anònim ha dit...

Segur que portaves el motoret del Cancelara! Felicitats

Pedro Hidalgo ha dit...

molt bona cronica i cursa. Pensa que apartir de la cursa d'argentona ja no hi aniras sol a aquestes curses. <jo m'apunto.

Sol ha dit...

Molt bé, noi.

Ens veiem,

Sol

Piri ha dit...

Pero si tu no entrenas nunca :)

Un abrazo
Andoni

Motoret ha dit...

Buff.... com apreteu!!!

raul oriol ha dit...

Molt be company! a veure si et puc acompanyar l'any vinent