dilluns, 29 de novembre del 2010

CRONICA II TRAVESSIA PREMIÀ-MASNOU

Bon dia a tothom.

El passa't diumenge dia 21 varen fer una de les ùltimes travessies a mar obert d'aquets any. No és l'ùltima os ho puc assegurar. La veritat que va ser especial, en un principi la participació meva no estaba assegurada, però finalment vaig poder enfundar el traje i a mullar-nos. La participació PIRI, en aquesta ocasió va ser fluixeta, al costat de casa esperaba més participació.


Una valenta Barbara, un experimentat Santi, un clasic del mar Mikel i un treballador Fran, van ser els que és van atrevir a llençar-se al mar per recorre els 4km que ens separen Premià del Port de Masnou. Encare que és veu un solet radiant, el fred estaba, la temperatura de l'aigua 15º. La veritat donaba ganes de nedar, no és normal aquestes dates fer una travessia, però els ànims de fer les coses que un vol fer superen totes les espectaives.

La veritat es que ens van tirar a l'aigua amb ganes, però possar els peus i ... uff freda, molt freda. La estrategia en el dia d'avui i com sempre he seguit, es ajudar a nedar als meus companys. Mikel i jo van marca el ritme que en 400mts el Santi ens va agafar.














Fran anaba també amb nosaltres. Cada 5 boies ens paravem per esperar a qui fos, menys a la barbara que anaba al seu ritme, que és millor en aquest casos sense agobios ni pressions. Pasen els metres i en Santi i jo ja marquem el ritme. A falta de 1000mt la corrent fa presència i evidenment la tècnica i precició a les braçades fan efecte. La veritat vaig apretar una mica, la corrent ho requereix i el fred també.




Una de les sorpreses agradables de la jornada va ser el reencontre amb els meus companys del C.N.Badalona. Vanessa Velasco, Cesar Hernandez i en Popy, amics i companys de feines dins de la piscina. Agraïr a la organització NEDA AL MON, als soporters, a tots els participants per possar-li ganes, per organitzar events que fan gaudir, trobar amistats i sobretot poder fer SALUT¡¡¡

David Verges.

3 comentaris:

Sol ha dit...

Campions i CAMPIONA!!!

Xavi García ha dit...

Molt bé nois i noia. Ni el fred us atura...

Barbara P ha dit...

ahora entiendo porque los nadadores/as nunca salen en las fotos con el gorro puesto....hahaha