dimecres, 30 de juny del 2010

IM Niça, crònica d'un supporter

Hola a tots!

Aquest diumenge es va disputar l'IRONMAN de NIÇA, el gran repte que molts PIRIS s'havien posat per aquest any.

L'expedició va sortir massivament el divendres, encara que alguna "avanzadilla" va marxar dijous.

Els que competien estaven força tranquils i omplint al màxim els dipòsits d'hidrats de carboni amb els plats especialment dissenyats per triatletes que ens prepara el ja mític VOGLIA, un restaurant de Niça que no té plats, només peroles enormes plenes de pasta o macarrons!!! Les pizzes també es devoren en uns temps increïbles.

Per altra banda els supporters, desplaçats en gran nombre per donar l'empenta quan més la necessitin els nostres corredors, també aprofitaven per fer entrenos per la zona, prendre el sol a la platja o conèixer una ciutat que val molt la pena.

Dissabte, amb bicicleta, vam fer amb el Sintu i el Jaume Estrada, un reconeixament del circuit ciclista, això si aquesta vegada el pes no importava, portavem 6 pots d'spray per poder animar en els llocs més necessaris als PIRIS i altres amics que de ben segur que ho agrairien el gran dia de la cursa. Us dasseguro que es veien!!!! jejejeje De fet, mentre anàvem pintant la carretera, atletes que reconeixen el circuit amb cotxe ens demanaven si també els podiem fer una pintada per animar-se el dia de la prova.

El gran dia va arribar, els Piris nerviosos però bastant control, els supporters apunt i... COMENÇA LA FESTA!!

La natació la va encapçalar a molta distància dels seus seguidors un nadador català, per la seva banda el Marcel Zamora va fer una natció molt bona i al cap de poc ja arribaven els amics del Nata (Martí i Pau Milla), el Marcel Batlle, Nacho Pujol, Xavi Puig, gent del Badalona triatló i molts catalans, el Jimbo, el Chumi, el Ferran Vila la Montse i el XGT. LA sensació era molt bona, no van patir massa i agafaven la bici amb ganes.

El tram ciclista és molt dur i això passa factura, el Nacho arriba el primer Piri, seguit del Xavi Puig el Chumi i del Marcel Batlle, que havent-se trobat molt malament decideix abandonar. El Jimbo, amb una punxada a mig camí, va arribar una mica més tard del que pensàvem, i seguidament el Ferran Vila i el Xavi García (XGT).

Ara quedava lo més dur, la MARATÓ. Cadascú va agafar el seu ritme i va aguantar la duresa de l'asfalt i sobretot la calor, de la millor manera que va poder. Poc a poc anàven passant els km i ja s'acostaven a la zona d'arribada.

El Marcel Zamora va donar espectacle, si, es pot donar espectacle en una marató, anava el doble de ràpid que la majoria de la gent, treia segons al segon a cada pasa i va poder convertir-se altra vegada en CAMPIÓ DE l'M DE NIÇA, ja en van 5 de consecutives, un REPOKER que el converteixen en el REi de la prova. Des d'aquí vull felicitar-lo molt especialment i agraïlrli la seva amabilitat amb tots els Piris i el gran exemple que és per tots nosaltres!! ENHORABONA CAMPIÓ!!!

A la zona d'arribada ja estavem tots els supporters, els PIRIS un rera l'altra arribaven i aconseguien en un final de festa dur, però molt agradable, la recompensa a tota la temporada de sacrificis i esforços, el XAVI PUIG, en NACHO PUJOL, en SANTI LÓPEZ, en GUILLEM CHUMILLA, en FERRAN VILA i el XAVI GARCÍA TORRAS, són FINISHERS!!!

Per acabar vull també felicitar a tots els altres Finishers, Milla's Bros., Kike del Pozo, Albert, Montse i una llarga llista que també van complir els seus obectius!!

ENHORABONA A TOTS!!! ARA TOCA DESCANSAR i DISFRUTAR!!!

Moltes gràcies per les emocions i els grans moments que ens vàreu deixar compartir amb vosaltres a Niça!!

Salut i FORÇA PIRI!!

Àlex

3 comentaris:

MENDI ha dit...

Enhorabona a tots els Piri-Finishers i supporters, sou uns cracks!!!

A seguir així!!!

Ferran Vila ha dit...

Álex que gran aquest dies a Niça. Per recordaro sempre. Moltissimes gracies pel suport. Ya et vaig dir que lo dels noms a la carretera va ser brutal. FORÇA PIRI!

Xavi Puig ha dit...

Àlex!!, moltes gracies pel suport i sobret moltes gracies per la quantitat de detalls que deixes anar i que fa, que competir i formar part d'aqueta família de esportistes amateurs es faci amb moltes mes ganes e il·lusió.