dilluns, 24 de novembre del 2008

Cursa Burriac d'Argentona 08: la crònica

Hola a tots!
Aquest diumenge es va disputar la 6a cursa de muntanya castell de Burriac d'Argentona, molts Piris hi vam participar. Era la primera prova puntuable pel trofeu STP 09 i la presència Piri no va defraudar...

A falta de més fotos, que ja arribaran, així com dels resultats oficials, aquesta és la crónica d'una jornada PIRI TOTAL!

Convocatòria a les 7:30 a les piscines, com sempre hi ha quí arriba tard... (el presi haurà de parlar amb ell! jajaja), i a les 8:00 ja estavem tots a Argentona treient els dorsals i comentant la jugada els uns als altres, erem molts, entre trajes de competi, armilles, samarretes i banderes encara semblavem més.

Allà, el Santi i supporters Piri incondicionals com la Llíbia ens donaven els seus ànims i consells.

Primer, a les 9:00 van sortir les noies i a les 9:20 els nois.


La Silvia, la Dolors, la Sol i la Chris feien que la representació femenina Piri fos la més nombrosa.

20 minuts més tard, el Sergi , el Jaume C., el Jens, el Xavi Puig, el Ramon F., el Jesus, el Pucu, el Pedro H, el Ramon Llibre, el Manel, el Marc Orriols, el José Mendiolea, l'Albert, l'Oriol Vergés, Mario, Raul Sales, Bartomeu, Pedro D, Xavi Cotet, François, Xavi Pavon, Ricard Monllau, Lluis Mª i jo completavem la marea Piri.

La sortida va ser bastant ràpida i de seguida els primers Piris ja van consolidar les posicions.

El Sergi Andrés, el Caro el Jens i el Xavi Puig van sortir amb els de davant i apocs metres els seguia el Ramon Fuster.

Un altre grup els anava seguint, encapçalat pel Pucu, el Pedro, el Jesus l'Àlex, el Manel, el Ramon Llibre i el Marc Orriols.

El primer avituallament, km 4 situat al turó dels Oriols, arribava després d'una ràpida pujada, i els simptomes de cansament ja eren clars.

Allà ja vam tenir la primera sorpresa de trobar 2 supporters, el Toni i el Nacho C, animant i fent fotos, aquestes són unes quantes...

Ara tocava hidratar-se, i començar una divertida baixada fins a Cabrera, allà la Mònica Egea i supporters del Roca Bikes ens van ajudar a enfilar la pujada que ens conduïa al Turó de l'Infern, la segona piràmide del perfil de la prova.

Com sempre la pujada es fa dura i el grup de Piris del davant anava augmentant les distàncies respecte el grup perseguidor, i més enrrera la guerra ja era per acabar en les millors condicions possibles.

Arribem al segon avituallament (planes de Montcabrer) molt junts, els del 2n grup, agafem direcció la creu de l'Avella i 2a sorpresa! Els supporters fotògrafs Toni i Nacho ja estaven allà per dir-nos que els primer Piri, el Sergi Andrés havia passat feia 13 minuts!!!

Aquestes són algunes de les fotos...




Ara faltava pujar el rocar i arribar al turó dels cirers, el punt més alt de la cursa...

Al final de la baixada, molt ràpida, hi havia un altre avituallament, allà un gel i a seguir. Els del 2n grup començavem a avançar a les noies del Piri que anaven molt bé.

Arribem a Òrrius i des d'allà ja començem a remontar tot el que hem baixat per acostar-nos cada vegada més al Castell de Burriac, tots pensavem que després d'alló tot serà baixada...

A la plana de l'obelisc, abans de començar l'ascens al castell, tornem a trobar el Nacho que encara té forces per animar-nos i fer-nos més fotos.






Un cop a dalt del castell ja només quedava baixar, i esperar a veure l'arc de meta per acabar i cel·lebrar amb tots els Piris i supporters la primera prova del trofeu STP.


Al final, tothom content d'haver acabat i sobretot de no haver-se lesionat! Com a incidéncia, per desgràcia ja no és una anècdota, va ser els problemes que va tenir el Pedro, aquesta vegada se li van trencar els cordons de les seves sabatilles! No és conya ni excusa, jo en puc donar fe! Ànims i si repassem tot, ja no et pot passar res més!!!

No acabo sense abans donar les gràcies per la entrega i paciència als SUPPORTERS PIRI, que amb això si que no hi ha cap equip que ens guanyi!!

MOLTES GRÀCIES!!

Com no podia ser d'una altra manera, la jornada va acabar amb un dinar al Xeflis, i us garenteixo que pel que es va poder veure, el Piri té un futur molt esperançador! La STPK (Secció Triatló Piri Kids) no para de créixer!!

ENHORABONA A TOTS!!

Salut i Força!

Àlex

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que ha estat una gran cursa, sobretot per l'ambient Piri. Era la meva primera cursa amb tots vosaltres, i us vull donar les gràcies per lo bé que ho vaig passar. Sense dubte un gran club!

Ens veiem,

Jose Mendiolea

Anònim ha dit...

Molt xula, molt dura, però com diu el Jose, el millor l'ambient PIRI, em van ajudar molt els ànims de tothom.

Ens veiem,

Sol

Motoret ha dit...

Peazo crònica i reportatge fotogràfic!!!!!

i per cert....Sergi, ets un marcià!!!!!

Anònim ha dit...

enorabona a tots/es i a mi mateix, per l'esforç fet en aquest diumenge dia 23 ( i això que el diumenge és dia de descans).

dit això, m'agradaria saber si hi ha algú disposat a fer una cursa que es diu el Trail Blanch ( a font Romeu).
És una cursilla d'aquestes d'estar per casa però a la neu, val a dir que jo sol no hi aniré però com que el piri s'ha fet tant gran...
L'any pasat no m'en vaig enterar a temps però aquest...
És el 17 i 18 de Gener a Font Romeu i son uns 51 km amb 2100 m de desnivell positiu.

Llibre.

Anònim ha dit...

Amics,

la primera cursa que faig amb el Piri, i va ser fantàstic: la cursa en sí, l'ambient, la crònica esportiva i per descomptat, fantàstic el reportatge fotogràfic.

Per cert, la cursa molt dura, però no més que els entrenaments d'en David!!

A veure si coincidim aviat. Jo faré la mitja de Mataró, qui s'hi apunta?

Oriol.

Fran ha dit...

Enhorabona a tots! gran cursa i espectacular presencia Piri!!

Anònim ha dit...

Ramon llibre,en principi jo estic interessat en fer el trail blanc,també hi ha una cursa de 24,i10 km paral·lela ,ja ho parlarem,ok!

Rocky.

ps. a la cursa de argentona,vaig poder veure molts rovellons i carlets!!em va faltar un cistell!

Anònim ha dit...

ok, perfecte!!!
Ens posem en contacte en breu, no fos cas que ens quedessim sense inscripcions.

Ja vaig veure que hi havia altres opcions, cal mirar el preu i tal.

P.D: preu per preu ...


Llibre.