dimecres, 26 de novembre del 2008

TROFEU STP: 1a Prova Cursa Castell de Burriac Argentona

Hola a tots!
Ja han sortit les classificacions oficials de la 6a Cursa Castell de Burriac d'Argentona, com sabeu, era la primera prova que puntuava pel trofeu STP del 2.009.

Cal destacar el PAPERÀS que la Secció Triatló ha fet, el Sergi Andrés ha fet el 14 de la general, el Jaume Caro el 25 i el Jens el 33!! I això que encar no hem comptat la inminent incorporació del Piri, el Javi Delgado, que amb un 5è lloc de la general apunta un bon nivell per aquesta temporada.

En categoria femenina mai abans la STP havia tingut a 4 corredores, totes elles fent una gran cursa. La Silvia ha estat la primera Piri, 10a de la general, seguida per la Dolors 15a, la Sol 21ena i la Chris 25ena.

La participació, com ja es reflexava a la crònica, va ser massiva, 27 Piris en total!! (l'any passat erem 17, i la cursa amb més participació de Piris va ser el Burriac Atac amb 24...)