dimarts, 20 de juliol del 2010

SENTIMENT COMPARTIT

Bona nit ..... per a tothom.


Avui farem una crida a tots els lectors que encare feu servir aquest blog, com a canal de noticies i proposarem una idea digna de fer-se escoltar. Molt atent que no ho tornarem a repetir....
Veieu aquest imatge? Pues és el fruit d'un equip, d'una il.lusió, d'un sentiment i sobretot... del companyerisme. Una imatge que val el seu esforç en or. Volem tornar a recordar, a trovar, a sentir les mateixes sensacions d'equip que ara fa 1 any varen tenir molts de nosaltres.
Per aixó vui o volem proposar un sopar molt especial, donali la importancia que volgis, només la teva presència donarà fé dels teus sentiments. Dijous hi ha entrenament de natació al mar, la proposta és:

Convocatoria 19:30 a les Piscines Municipals, sortir en cotxe direcció, Xiringo "EL PEBRE", a Premià de Mar.

Deixarem els cotxes al parking devant del mateix, i ens disposarem a caminar per la platge fins l'espigó devant de la Renfe de Vilassar de Mar.

  • Es preveu la sortida des de l'aigua a les 20:15h en direcció l'espigó de premià de mar amb un temps de 45' més o menys.

  • Unes "Claretes" per treure el gust de la sal i a SOPAR, a partir de les 21:30. El preu serà d'uns 15€. No hem preguntis el menu.... però serà carn a la brassa o sardinetes, jejejejejeje.
Si tens temps per nedar, estàs convidat. Si tens temps per sopar, estàs convidat. Si tens ganes de tornar sentir la pinya que sempre ha reinat... aquest es el teu LLOC.

Recorda perquè vas començar aquesta aventura, recorda que et va motivar seguir els nostres pasos i sobre tot recorda el sentiment d'equip que et va cautivar.

IMPORTANT QUE DEIXEU CONFIRMACIÓ DE L'ASSISTENCIA. DATA LÍMIT DEMÀ DIMECRES.

SALUT¡¡¡

20 comentaris:

Jimbo ha dit...

Jimbo estarà allà amb aquesta mateixa intenció... que això sembli el que és... UN EQUIP!!!!!!!!

Sol ha dit...

Cóm m'ho faig????? El Fran està a Sudafrica i la meva mare saturada de nenes. Si no m'ho puc montar, ni per nedar, ni sopar, no us oblideu de mi.

NEMO ha dit...

Juanjo i un David també estaran a la cita per entrenar amb totes aquelles MEDUSSES i AL SOPAR.

SALUT¡¡¡

Laura ha dit...

OLEEEEEEE, jo vaig directament a la clareta i al sopar. Com dirien el Papa Pitufo, les medusses no em barrufen

Xavi García ha dit...

Ho sento, dujous estic de viatge per feina i torno divendres. Em sap molt de greu però la feina es la feina......

Xavi Puig ha dit...

Gracies al fruit d'un equip, d'una il.lusió, d'un sentiment i sobretot... del companyerisme XAVI PUIG, com no podia ser d'unaltra manera, estarà a la cita no se si al entrenament però al sopar segur.
Pd: Sol!! ja em parlat aquet dematí si vols, jo segurament no nedi i amb
puc quedar amb el nens, ja parlarem.
La Pepa i els meus fills també vindran.

jordi ha dit...

Count on me!!!

oriol ha dit...

Hola amics, vinc al sopar, si puc, vindré per entrenar, directament a Vilassar, però aleshores soparem tard, molt tard, je je. Oriol.

Marsal ha dit...

Tot i les meves reiterades absències als entrenaments, entono el "mea culpa" i espero algun dia poder fer acte de presència però la veritat es que porto un any "de p... c...." i a més demà estaré fora de viatge i excepte que li posi un turbo a l'AVE dubto que arribi a temps.

Espero la propera ser-hi present.

Jordi Marsal

FPanda ha dit...

Princesa Sol y resto, a esa hora estaré en un avión Airbus 340 de la infame Iberia. Durante 11 horas oleré los pies de 300 guiris que sólo pensarán en el rojo gamba y el alcohol de garrafón de Salou, comeré algo llamado pasta y desayunaré algo llamado leche (a lo mejor la esnifo aprovechando que la sirven en polvo) y dormiré sentado en un cubículo donde no me entran ni las rodillas.

Todo esto mientras vosotros nadais a la bella luz de la luna y discutís de si estamos dentro, fuera, en medio y demás sutilezas.

Envidia sana.

Os quiero,
Fran

NaCaVi ha dit...

Si que anem forts Míster! Discrepo en lo de "només la teva presència donarà fé dels teus sentiments", la veritat. Sembla q has aconseguit remoure (encara més) la STP això sí. Només per felicitar la tri-mamà hi han tants comentaris!

M'encantaria venir a fer grup, però desgraciadament demà (tampoc) faré acte de presència. A més a més de ser (molt orgullosament) Piri, també sóc algunes que altres coses (que no venen a "cuento") que requereixen força temps. M'encantaria venir a tots els entrenaments i fer molts IM, però... Espero que això no posi en dubte els meus sentiments cap al Piri, ni cap a tu, "carinyu"! Us tindré en els meus pensaments.

Força Piri!!!

NEMO ha dit...

Ja,ja,ja...Naxete ets un CRACK. No és la meva intenció ni molt menys remoure les aigües, donat que les aigües les domino força bé. Potser el sentiment be donat per tornar a fer un Ironman mi és cert que hi han altres prioritats a la vida que no venen a cuento explicar i que son molt més important que la estimada STP "carinyu". Saps que jo també t'aprecio.
SALUT¡¡¡

iván teba ha dit...

Com ja he dit aquesta tarda, no podré anar a nadar però m'apunto al sopar.Ens veiem

Andoni R. de Galarza ha dit...

yo, por desgracia estoy de viaje, pero os llevo en el corazón.

Andoni

Unknown ha dit...

Despues de leeros a todos es una gozada ver que a todos(con el mas o menos tiempo q dispones cada uno) nos gusta pasar un ratito juntos y sentirnos PIRIS, sentirnos EQUIPO!! FELICIDADES A TODOS. Yo me pasare a la cervecita!! Bona nit compayns!

Fran ha dit...

Se que voy tarde pero contar con uno mas.

Ferran Vila ha dit...

No arribo. Intento integar-me el mes posbile i dejar de ser un Piri "fantasma", no per fatxenda si no per invisible...però me és molt difícil. Disfruteu, prometo tornar a intentar-ho a la propera. Salut!

Unknown ha dit...

Una llàstima, per una qüestió de feina no puc arribar ni al sopar, intentaré passar-me a fer una cerveseta al final i brindar per tot el que gaudit amb vosaltres aquesta temporada, i per les que vindran!!
Una abraçada,
Frank

Piri ha dit...

Nois!!

Em sap molt greu però he marxat aquesta tarda i fins diumenge no estré altra vegada per aquí.

No tinc cap dubte que serà una gran jornada!!

Una forta abraçada a tots!!

Disfruteu, us ho mereixeu, per aguantar tants entrenos, tantes històries i per aguantar-me a mi!!!

Salut i Força PIRI!

Àlex

Unknown ha dit...

Som els millors