dilluns, 19 de juliol del 2010

Triatló de la Vila, la crònica

Una cronica, de kom , una prova sportiva pot arrivar a morir d exit.

Si, si, tothom i molts Piris m ho han anant avisant ke les T. sprints son perilloses i multitudinaries, pero fins ara no m havia trovat cap .
Encara ke fassin grups de sortides amb temps importants d interval, akest any akesta triatlo ha stat plena d accidents i com a comentari personal i general , massa popular.
Molt bon ambient ,pero no poder disfrutar nadant en el mar ni un cop passat la 1ª bolla ,20 minuts en 750 metres , far ke la propera vegada no et presentis.
Es pot pensar, ke millorant molt el ritme, surts dels 1º i sol.lucionat , pero aleshores en el tram de Bici et troves la marabunta i alla si kes es DANGEROUS¡¡¡¡¡
El tram de correr no presentar problemes ¡¡ en definitiva si volem assolir un 8.000 es obligació primer agafar experiencies en cims mes baixos, pero el futur d akestes sprints no estar clar encara ke l organitzacio ho bordi.

Si la Endurance de Vilassar tingues akest problema,seria el primer en limitarla ¡¡¡¡ a vegades es pot morir d exit ,pero en definitiva morir ¡¡¡¡¡

En la meva catergoria el 139 de 339, preparat per les Olimpiques i per un 2011 ple de reptes ¡¡¡¡
Salut i pedals.
Tito

1 comentari:

NEMO ha dit...

Tito, Tito. No esta mal empecar por alguna, pero no asi. Te metes en las mas complicadas, las triatlones se han convertido en un negocio... no en un deporte. Pide consejo antes de nada te sera util.

Felicidades por ese gran papel. Un abrazo.

SALUT¡¡¡