dilluns, 5 de juliol del 2010

I ARA TOCA¡¡¡¡¡ NEDAR

Bon dia companys.

Ja han finalitzat els Ironmans previst per la majoria de components de l'equip. Si no hi ha sorpreses d'última hora la temporada Ironman ha finalitzat. Os vui comentar un parell de cosetes:
  • Durant el mes de Juliol farem regeneració a saco, per tal de recuperar-vos a tots de l'esforç acumulat durant aquest mesos. No per aixó deixarem d'entrenar, però la dedicarem a fer molta tècnica i pocs metres. El mar no el deixarem donat que s'acosten moltes travessies i que sé que molts de vosaltres voleu participar-hi.
  • Faré un breu calendari de travessies que podem anar si ens cuadre per dates i compromisos, donat que aquest any hem millorat moltissim en aquesta disciplina vui que lluiteu amb els que nedan de veirat, només vui comentar-vos una coseta el traje de neopré està prohibit.
  1. IX TRAVESSIA BAIXADA RENAIXAMENT NEDANT PEL RIU EBRE, serà el proper 24 de Juliol a les 17:00h. Un total de 15.700 metres
  2. 44ena TRAVESSIA ILLES MEDES - L'ESTARTIT, serà el proper 25 de Juliol a les 09:30h. Un total de 1500 metres
  3. LXI TRAVESSIA NEDANT A SITGES, serà el proper 1 d'agost a les 11:30h. Un total de 2200 metres.

De moment ja tenim prou, os aniré informant de la resta de travessies del mes d'agost i setembre per que aneu fent boca.

Felicitar a tots els FINISHER TANT DE NICE COM DE FRANKFURT i os desitjo una forta brecuperació per aquest final de temporada.

SALUT

6 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

M'agrada. Sense haber-ho mirar molt en prnicipi Medas i Sitges m'interesan. Ja parlarem.

Anònim ha dit...

Visca! Mar i meduses!

oriol ha dit...

Avís a navegants: està a tope de medusses, i són grans!!

Els dimarts i els dijous, l'entrenament és al mar?

Oriol.

Anònim ha dit...

Jo tinc una crema solar antimeduses algú vol fer de conillet d'índies?

Ferran Vila ha dit...

Jo aquesta crema ja la he fet servir...això si, no m'han tocat les meduses, je,je. Jo vaig nedar dissabte a Premia i nomes en vaig veure una i de petita...no m'acolloniu que el tema medusa el porto molt malament.

Sol ha dit...

Meduses, tocada dilluns pero no hundida (pican com una ortiga però a les tres hores ja estava bé). A Vilassar sí que n'hi han, però si nedas al costat de la platja no es veuen(al menys avui dimecres) estan més a l'altura de la boia.

Sol