dimecres, 14 de juliol del 2010

CHEMINS DU SOLEIL, la crònica

Chemins du soleil

Ja se que fer ara una crònica d'una cursa que va passar el 15 i 16 de Maig no té gaire sentit, però arrel d'un documental que m'han passat i que es va emetre en no sé quin canal francès , he pensat que potser val la pena, i així de pas fem una mica de club que ja toca.I que també fa ilusió que la gent que t'entén vegi el que vas fent per arreu.

Per posar una mica en antecedents CHEMINS DU SOLEIL és una cursa btt per parelles que té lloc als Alps francesos on es fan uns 200km amb uns 6000m de desnivell pos. i que es disputa en dos dies i tres etapes ,una de les quals és nocturna.
La primera etapa el Juanma i jo ens varem limitar a intentar acabar degut a problemes físics i mecànics que també varen impedir que poguèssim prendre la sortida de la nocturna.L'endemà ,amb no gaire motivació però amb lleugera avantatge respecte la resta degut al gran desgast que havien sofert durant l'etapa nocturna, tot va sortir gairebé perfecte i vam poder fer una gran cursa.
Aquí teniu l'enllaç per veure el documental.
http://www.dailymotion.com/video/xdtd8u_raid-vtt-les-chemins-du-soleil-mai_sport

Ja que estic aquí em posaré una mica tonto i com a final de temporada que és, vull agrair al Juanma el suport i la companyia durant tota la temporada i encara que fart de veure-li el clatell, felicitar-lo per aquest mig metre que sempre em treu i que tant em "posa".
I sobretot agrair a la Carla la "¿comprensió?" i la paciència més que demostrada i disculpar-me per la meva incomprensió i per totes les hores li he robat.
Merci, Titi.

2 comentaris:

Sol ha dit...

Carla és una SANTA, segur, les nenes un encant, però tú també, moltes felicitats, Titi.

Ens veiem,

Sol

NEMO ha dit...

Mira que ets maco Titi, jejejeje. Si ja ho saps a la piscina teniu lloc tota la family. Sort per la teva comprensió i a veure si fem equipillo competi.

SALUT