dissabte, 20 de febrer del 2010

NEDAS AMB NOSALTRES?

Bon dia a tots.

Os presento el inici de temporada de las travessías a mar obert que tants bons records van deixar la temporada pasada. Els nostres companys i amics "NEDA EL MUNDO", ens propossen una nova idea que surgueix d'altres companys de l'Empordà. Aquesta roda no te final, jajajajaja. Es cert que les aigües serán més fredes que el Maresme però Sres. SOMS PIRIS, TRI PIRIS i hem de demustrar l'espirit luxador. Os deixo la presentació.
El próximo sábado 13 de marzo volvemos a nadar; esta vez será una travesía más pequeña y menos fría que la del 25 de diciembre de 2008.

La distancia será de unos 2,3 km, nadados en dirección Llançà. La salida se hará del faro de la punta de Arenella, término de Port de la Selva, para nadar siempre con la sierra de Rodes a la izquierda, y pasando por el Jefe de Bol, Punta del Podaire, Punta d'en Feliu , para llegar a la playa del Cau del Llop, término de Llançà.
Por supuesto se nadar con neopreno y nos acompañarán un par de kayaks, y todos bajo nuestra propia y total responsabilidad y fuera de toda competición, nadando en grupos de nivel, buscaremos otra vez el placer de nadar en la mejor costa de nuestro país.
Seguro que los fondos marinos que se verán serán espectaculares, estas son los meses donde las aguas son más limpias y diáfanas.

http://www.esportemporda.net/2010/01/de-cap-de-bol-al-cau-del-llop-23-km.html

Per altre banda, el Sr. Xavi Garcia Torres gran amant del mar obert, sense surades que le agobian un monton, ens proposa un cap de setmana de concentració bastant interessant. La idea seria nedar el dissabte al matí, menjar una bona paella per els voltants, descansar, fer turisme. Dormir no se.... ja ho mirariem i la tornada fer-la amb bicicleta de carretera. Son kilometres, penso que és un bon entreno i aprofitariem el temps al màxim.


Estem en contacte, Xavi si m'he deixat alguna coseta m'ho dius i rectifiquem. Res més la temporada està en marxa i vosaltres també.
Ànims i molta SALUT

5 comentaris:

FPanda ha dit...

Negociación en casa, a ver quien nada. Creo que voy a perder así tendré que venderlo muy caro. De cualquier manera, me apunto a la bici hasta donde me aguante el escroto. Fran

Jimbo ha dit...

Que buena pinta tiene esto!!!!

Andoni R. de Galarza ha dit...

Yo a nadar me apunto, lo de la bici esta en fase de negociación.

Entiendo los de Bilbao podemos ir sin traje?

Andoni

Anònim ha dit...

Jo també haig de negociar, el neopré fa de amortidor de les osties de la teva dona, no tel deixis Andoni.

joan ha dit...

Heu pensat en fer la travessa i la bici el mateix dia?
Per una penya com vosaltres això es un tris-tras.
Sortida en bici a mig matí,paradeta i esmorçar a meitat del camí i avans de's fosquet a casa (vaya entreno ehhhh?)
Si es així yo casi que me apunto