divendres, 13 de maig de 2011

NEDAR I NEDAR .....

Bona nit companys.

Si soc jo, el mister. Perque avui... perque ja estic inscrit a la IV MARNATON CAP DE CREUS-CADAQUES. Com cada any, anem a gaudir de les aigües transparentes de la costa. Dona't l'èxit que va ser l'edició anterior amb una participació espectacular i dona't que aquest any tenim el REPTE de millorar las inscripcions de l'any passa't, os convido a que siguis participe del que mes t'agrada, nedar i gaudir de la natura marina.

El proper, 3 de setembre tindrà lloc la IV edició d'aquesta travessia nedant entre CAP DE CREUS I CADAQUÉS. Una travessia exigent, que hem d'entrenar i que no tothom pot presumir de tenirla als seus hombros. Així dons... no triguis que les inscripcions van que volen.

Tantmateix... aprofito que estic inspira't i respectuos, tinc un altre noticia a comentar. Un nou REPTE AL PIRI. Aquets si es mes exigent encara, son tan sols 10km a mar obert entre GARRAF I SITGES. Jo se de 2 que l'any passa't ja van probar-ho i la veritat que va ser espectacular. Una delicia nedar entre MEDUSSES, les costes del GARRAF desde el mar... ufff que subidon.
La data que l'organització ha decidit es, 8 d'octubre, però les inscripcions encara no estan obertes. Així dons os mantindre informa'ts.


Gràcies per llegir, gràcies per estar al meu costat i moltes gràcies per fer que la mar gaudeixi de la nostra presencia.
Atentament
El mister