diumenge, 1 d’agost del 2010

MARNATON

Bona nit companys PIRI'S.

Ja hem entrat a l'agost, un mes d'entrenaments molt específics per preparar 2 reptes molt interessants i que a mi mateix en sorpren veure tants PIRI'S interessats. Serà que la feina està sobradament feta amb puntuació alta, juas juas.

Els companys de MARNATON, ja ens varen avisar dels reptes que tenen entre mans, uns quants PIRI'S ja sabem el que és nedar amb aigues obertes i sobre unes distàncies poc habituals. Xavi Puig, Ramon Fuster, Sintu Vives, Marcel Batlle i jo mateix pretenem tornar a fer de l'aigua la nostre essència. Aquí teniu els nous reptes:
  • DATA: 4 de setembre CAP DE CREUS-CADAQUES, sobre una distància inicial de 6.5 km. La por serà la forta tramuntana que pot bufar i en consequència un nou itinerari. Serà la 3ª edició i la que més participants presenta. S'ha fet ja un classic entre nosaltres i esperrem que ho sigi per molts de vosaltres també. Os convido a participar.
  • DATA: 2 d'octubre GARRAF-SITGES, sobre una distància de 10km. Una prova per els més valents que buscarem un noou repte. Quedue avisat que serà molt dur però amb els entrenos que programarem ho farem fàcil però costos. Avisat esteu, LES PRE-INSCRIPCIONS estan obertes. L'organització preveu 2 itineraris:

PLAYA PORT GINESTRA-PLAYA FRAGATA, aquest seria el recorregut de 10km que passaria per la platja d'Aigúadolç.

PLATJA PORT GINESTRA-PLATJA D'AIGÚADOLÇ, aquest recorregut seria més curt, però encara així son 8.5km. Només seria si no és rep els permisos pertinents per creuar la platja d'aigúadolç.

Així dons... només en queda dir-vos que estem entrenant per aquest reptes, que no podeu vadar donat que ens espera hores i hores nedant i els nostres muscles no estan preparats. Os espero amb els braços oberts a tots els components de l'equip que volgin experimentar i RECORDAR. Deixeu comentari als interessats per organitzar expedició.

SALUT¡¡¡

3 comentaris:

Fran ha dit...

Preparados y con muchas ganas para estos entrenos que nos ayudaran a combatir el reto de la Marnaton

Xavi Puig ha dit...

yo!! estaré ahí, pero el nivel que tengo de entrenamientos es nulo y si le sumas que los horarios de netreno en el mar me van fatal!! la piscina esta cerrada ya ni te cuento, pero todo y así participare.
Un saludo.

NEMO ha dit...

Armand i Gala estàn inscrits també amb la categoria CAVALLETS DE MAR.

SALUT¡¡¡