dimecres, 4 d’agost del 2010

DAVID... DESPRENDE GENEROSIDAD

Bona tarda companys PIRI'S.

En aquest periode de vacances, voldria comunicar-vos que els entrenaments de natació canvien considerablament. Es a dir proposo més entrenos al mateix preu, si, si has escoltat bé. Estiges ben atent:

AL MATÍ:


  • De dilluns a divendres, a la platja de Palomares. Convocatoria a les 6:30 i a l'aigua a les 6:45. Com podeu veure intento arrivar a totes les persones que per x raons no poden venir als entrenos programats. Important per els que feu els reptes pertinents portar el traje de neopré.

A LA TARDA:


  • Dimarts i dijous, al xiringo de EL PEBRE, i no és modificarà. Convocatoria a les 20:00 i a l'aigua a les 20:15. Aquest entrenos son una mica més llargs i un nivell superior però tothom pot venir i buscar-se el seu grup. Important entrenar amb neopré donat que el sol marxa aviat i per fer la MARNATON hem d'entrenar amb ell.

Espero, que estigis molt atent aquestes paraules, siguis qui siguis.... Desitjo que tothom quedi satisfet i que encara que costi matinar és molt gratificant començar el dia amb una ilusió.

Si encara estàs aqui, vui que quedi clar una cosa, donat dels romors pertinents i de la poca informació que m'arriva per part del Centre d'Excursionistes al qual pertanyo aquest any, donat que he pagat la meva quota de soci.... dir-vos que sempre defensaré l'esport de competició, sigi amb els PIRI'S o amb el el club que sigi, perqué soc professinal, he estudiat i lluito per ser el millor.

SALUT¡¡¡

4 comentaris:

Sol ha dit...

David, hi aniré a uns o als altres segur, a partir de dilluns que vé.

Ens veiem,

Sol

Ferran Vila ha dit...

La semana que ve vindré algún del matí. Salut!

Unknown ha dit...

i quins són aquests rumors???

FPanda ha dit...

Sol es un pez en el Mediterráneo, pero en el Cantábrico se arrugó. Cuidádmela. Un saludo desde el paraiso. F