dilluns, 26 d’abril del 2010

Trekkorientació de Poblet, la crònica

Diumenge es va celebrar a Poblet la Trekkorientació. Una cursa d'orientació amb circuits adaptats a tots els nivells, on la dificultat no era tant la balisa com el circuit en sí (de diferents distàncies). Unes 80 balises repartides per la muntanya de Poblet i unes 27 per circuit (algunes coincidien) feien agradable el trajecte. 4 piriraiders vam prendre lloc a la sortida ( la Txell, el Jaume, l'Ester i el Jordi) en la modalitat de 18km (Txell, Jaume, i Ester) i la modalitat de 26 km (Jordi Ferrer) on hi havia una participació de 850 participants.
Després d'una cursa marcada per la calor però sorprenent pels paisatges, els boscos, l'aigua, on cadascú se la podia prendre al ritme que vulgués (caminant o corrent) els resultat dels Piriraiders va ser més que bo: Podi femení amb la Txell en segona posició i l'Ester en tercera a segons de la Txell (per anar separades és sorprenent com coincideixen en els temps parcials de les balises), el Jaume ambm un petit "despiste" a l'última balisa el va allunyar del podi. El Jordi, després d'un fort cop de calor, va poder quedar en 4a posició a 10" del podi (si hagués apretat al final...), casi, casi,...
Continuem doncs, amb una excel.lent representació femenina de Piriraiders i un sector masculí de "Casi, casi faig podi" que esperem que es vagi consolidant al llarg de la temporada.