dijous, 7 de febrer del 2008

El Blog del Piri ja té 4 mesos

Sí companys, sí. Ja fa 4 mesos des d'aquesta noticia que amb molta il.lusió publicàvem ara fa exactament 4 mesos ( http://stpiri.blogspot.com/2007/10/el-blog-est-agafant-forma.html ).

Amb només 4 mesos hem aconseguit superar ja les 15.000 visites i pujant!!! (fa 4 dies que celebràvem la visita 10.000) tenint un récord diari de 227 visites i una mitja de 120 visites.

En aquests 4 mesos hem viscut seccions molt comentades com el concurs d'himnes com les presentacions dels socis (que per cert, encara queden Piris per presentar-se), i gracies al Blog hem pogut conèixer a gent com en Lluis (CN el Prat), la Lol, la Seixetes,.. i d'altres.

Cal agraïr la participació al Blog especialment de'n Pedro, de'n Marc Orriols i de'n Gus que ens han ajudat a dotar-lo de contingut.

Ara, que hem conseguit fer del Blog un referent dins de la secció, un punt de trobada, de comunicació, l'hem de seguir alimentant, per a conseguir que ens segueixi interessant, per tan volem saber la vostra opinió, que ens digueu que us agradaria trobar-hi, com, quines seccions us interessen, què voldrieu afergir-hi, com podrieu col.laborar-hi,.....etc.

Així doncs, feu les vostres suggerències!!!!



Gracies per tot.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Merci a tots, bueno ja posats, una secció de Foros aniria be per tractar temes especifics i que tothom pogues dir al seva al marge del article o noticia diaria que es publiqui. P.ex.
Material esportiu; secció Mitjons, seccio Cintes i munyequeres je je je

Anònim ha dit...

Secció de entrenaments ja!!!!
sobretot als q anem al nostre aire

Anònim ha dit...

Tenim que organitzar la primera triatló de Vilassar de Mar.
Xavi Puig

Anònim ha dit...

tot i que el actual blog ja està molt be, cal afegir que el tri news o piri news és la part que trobo més interessant juntament amb les convocatòries de les duatlons i proves que és fan.

Així dons, crec que ampliar una mica l'informació de les curses i/o proves que es fan cada cap de setmana sería interessant, com també els foros on la gent més experimentada en el que fem pugui aconsellar a la resta sobre materia l i entrenaments i pq no sobre lesions.

De totes formes merci als creadors i colaboradors del blog per fer-lo possible cada dia.


Llibre.

rogero ha dit...

bones piris! us saluda un "novatillu" que tot just comença. De fet, l'ambient de la duatló de cabrils (i sobretot del p.bossa) ha fet que m'enganxi al mundillu. Sou un club que em queieu simpàtics i sempre us vaig seguint a les competicions. Us trobaré a l'ametlla i espero xerrar una mica amb vosaltres i una foto per penjar al meu blog!

Motoret ha dit...

Perfecte!! estem treient moltes idees!!

Més, més!! volem més idees!!!



Rogero: ens veiem a l'Ametlla!! segur que ens trobes som 12 Piris!! (veure www.jordibabra.blogspot.com)

Lola Steiner ha dit...

Jijijij! He surtit al post!! Jijiji!

Pel que veig, haurè de començar a fer duatlons. Mare, cuanta feina!