dilluns, 18 de febrer del 2008

Crònica Duatló ST Joan de les Abadesses

Ahir es va disputar la penultima prova del Circuit de Duatlons de Muntanya, a Sant Joan de les Abadesses, cursa que havia estat ajornada el 15 de desembre a causa d'una gran nevada.


La representació dels Piris va estar formada per en Jaume, Sergi, Alfons, Lluis Mª, Ramon Llibre, Gus i Marc, amb la inestimable presencia del supporters Silvia, Raul, Raquel,família Sales i la parella i criatura del Lluis Bassas.


La temperatura era baixa, al voltant del 6 graus al arribar, el cel mig ennuvolat i sense vent.
El gran alicient del dia era veure si en Jaume feia un bon resultat (podi) i es situava a la tercera posició de la general per categories, lo que tenia molt a mà. Una gran batalla amb els primers de la general; en Sebastia Catlla (1), Pau Zamora (2) i Joaquim Salmeron (3) es presagiava.


El primer tram de correr consistia en dues voltes en un circuit de no gaire desnivell pero divertit ja que anava tot per prats, aixi que vam trepitjar tota l'estona gespa i haviem de sortejar "tifes de vaca", uns bons pastels, tambe vam haver de saltar dos petits rierols.


Ja al agafar les bicis la Bèstia, en Sergi i l'Alfons anaven molt ben posicionats, mentres en Ramon, Lluis Mª, Gus i Marc jugaven una altra lliga, pero anaven fent xino-xano.
El tram de BTT era de nivell mig baix, també fent dues voltes a un circuit amb molta pista i on l'unica dificultat residia en un caminet molt estret, sinous i peraltat als 2,5 Km i cap al final kilometre i mig de pista amb mal estat amb molta pedra.


Precisament en el inici del tros on més pedra havia, en Sebastia Catlla va haver d'abandonar degut a una puntxada i un minut més tard en Pau Zamora. Així lo que anava a ser "el dia de la bèstia" es va convertir en el summun de la mala sort, una inoportuna perdua d'aire a les acaballes del pedregal també el va fer abandonar, fent que al final de la cursa, els tres podiums, fossin dels "no habituals".


El darrer tram de correr consistia en una volta com la del primer tram. Així lo més destacable en quan a resultat va ser el paperàs de'n Sergi (15e a la general) i el 5e lloc de la categoria de l'Alfons, els altres Piri varen arribar sans i estalvis.


Bé, ja només queda una prova per acabar el circuit catala de Duatlons de Muntanya, en Jaume encara té opcions de lograr la tercera plaça per categories (ha d'acabar mes de dues posicions per sobre del que va tercer a la general, Joaquim Salmeron), pero tot aixi en el seu primer any quin nivellas ha demostrat.


Un cop acabada la cursa (molt bona organitzacio) havia begudes i aliments a dojo, a mes ens van donar una bossa amb una manguitos de BTT i vitamines!


Fins la propera Piris

by Marc Orriols

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els que veu participar!!

Només vull afegir un comentari, per acabar de reforçar el mite d'en Jaume.

El dissabte, la bèstia habia fet sortida Rockets, sense escatimar esforços. Primera pujada al montseny de la temporada (coll furmi), i evidentment en Jaume al davant de tot marcant el ritme. Per si no en tenia prou, de tornada van tornar per Mata,...

Ricard

Anònim ha dit...

I un altre comentari, no de la capçalera de les curses sino de l'altre extrem: vaig poder acabar la cursa després de punxar en la biaxada pedregosa gràcies a que un altre PIRI, el Ramon, es va aturar i va perdre un preciós temps, segurament uns 2 minuts perque no hi havia manera de treure-li l'instrument de tant bé que el tenia desat, per deixar-me la seva manxa, doncs la meva no m'anava bé.
Per a que consti en acta, no vaig pujar el dia abans el coll Formic ni quedar entre els 50 primers, però gràcies al Ramon, vaig acabar i no em vaig haver de retirar!
Alidó, felicitats i agraÏments a tots els participants i animadors!
Lluís Mª

Anònim ha dit...

Bon apunt lluis, doncs merci a en Ramon per tal companyerisme, ara entenc perque el vaig veure tan fresc a l'arribada, s'havia pres un bon descans.
Remarcar també que el Gus va estrenar bici nova, al menys quadre i uns quants components, comença a fer bastanta por al sector de bici, com ens descuidem...

Anònim ha dit...

Quina por que feu, jo ja em retiro...

Enhorabona a tots, cracks!!!

Salut!

Marc P.

Anònim ha dit...

Gran cursa la del diumenge, si senyor...!!!
Marc O., gran crónica i gràcies pel anims, però encara hem queda una mica x fer por. Has vist la classificació general x categories? Tu estàs al lloc 27 i jo al 28. Ens separen 40 punts...!!!
Jordi Babra, t'envia records en Lluis Recuenco del CN Prat, vem fer un tros de la cursa junts.
Visca el PIRI i visca Catalunya!!!

Motoret ha dit...

Visca!!!

veig que se us pot deixar anar sols....

Je,je.

Enhorabona nois!!!

Anònim ha dit...

val a dir també que si no vaig quedar últim piri, va ser pq en Lluís Bases em va deixar pasar en els ultims 300m com a regal per haver-li deixat la bomba.
Un fet que és d'allò més lloable, gràcies Lluís.

El que també és cert, és que donar-li un cop de má a un company d'equip o a cualsebol altre corredor (sempre que es pugui) no és cap esforç. però esperarme i deixar-me pasar, no té parules... merci.


Això si a la propera, Gus, no veuràs ni la pols que aixequi.


Llibre.

Anònim ha dit...

Mr. Book:
"et compro" el repte...!
Entrena fort, ens veiem "les cares" a la ultima cursa de la temporada a Vilanova i la Geltru (16 de març).
Una abraçada!
P.D. prohibida qualsevol operació "d'aprimamenta" a la btt...

Lluis Ciclista ha dit...

http://www.pauzamora.com/2008/02/17/duatlo-sant-joan-de-les-abadesses/