dijous, 28 de febrer del 2008

Nota de Premsa: Marató de Barcelona

Us adjuntem nota de premsa que com a Centre Excursionista de Vilassar de Mar hem enviat als mitjans locals:


Aquest diumenge deu membres del Centre Excursionista de Vilassar de Mar, representants de les seves seccions d'escalada i triatló, en Aleix Roig, Marc Orriols, Sergi Andrés, Raul Sales, Alfons Marín, Xavi Puig, Ramon Fuster, Lluis Mª Bassas, Francesc Roura i Jordi Babra, participaran en la Marató Barcelona, una edició que es convertirà en la celebració més multitudinària de la història d'aquesta espectacular cursa de fons. I és que, tancades les inscripcions, més de 9.000 maratonians i maratonianes, de totes les edats i nacionalitats, estan inscrits, una xifra que fa història en la Marató barcelonina i que bat tots els rècords de participació de la prova de 42, 195 quilòmetres.

Si l'any passat la Marató de Barcelona era la 4ª millor marató de tot l'Estat espanyol, enguany la prova ha avançat posicions i s'ha situat al 3r lloc dins del rànquing de proves atlètiques que, anualment, elabora la Reial federació Espanyola d'Atletisme (RFEA).

Els representants del "PIRI", que s'han estat preparant a consciència durant els darrers mesos, afrontaran per primera vegada una cursa d'aquestes característiques, malgrat tenen una llarga experiència en curses de menor quilometratge, duatlons i triatlons.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai, que mediatics!...pero quina pressió "...s'han preparat aquests darrers mesos per a la marato..." ejem ejem

Força Piri, Marea Piri

Motoret ha dit...

Calla Marc!! no ho diguis a ningú!!

Anònim ha dit...

A veure is podem sortir a l'Informatiu de Vilassar, on va sortir l'alex al mes de juliol o agost.
Compto amb les teves influencies Cap de Comunicació dels Piri

Anònim ha dit...

Molta sort a tots els que hi participareu!!

A per cert Jordi, llegint el teu blog, m'alegro que hagis decidit de participar-hi amb l'objectiu de les 3:30. Estic segur que ho aconseguiràs.

Molta sort a tots.

Ricard