dimecres, 1 d’abril del 2009

POR EL BIEN DE TODOS

Buenas noxes a todos y en especial a ti.
Si tú. Ese ser humano que has interrumpido el este blogg para no se que..... Tal vez, buscar información de actividades que realizamos los que componemos esta gran sección. Tal vez, buscas informacón para saber que resultados obtenemos los que formamos la sección. Tal vez, buscas información de quienes somos? de dónde venimos? y... hacia donde vamos?. Tal vez, solo buscas el odio, la mentira, el no poder, el no saber, el no tener, el despreciar, el querer, solo tú sabes que información buscas en este blogg.
És por eso, que solo tú, as provocado que gente identificada con este blogg, haya decidido: dejar de verlo, dejar de leerlo, dejar de comentarlo, dejar de actualizarlo, dejar que poco a poco mueran sus ilusiones.
Si lo has conseguido, enhorabuena, si as fracasado te felicito y si solo pretendias desequilibrar lo consegiste.
Solo yo, he decidido no volver a escribir, comentar, opinar, indigar experimentar, actualizar este blogg. Slo te pido respeto.
Salut per a tothom.

16 comentaris:

Sol ha dit...

Hola David,

Per la meva part que sàpigas que et considero un GRAN PROFESSOR DE NATACIÓ i una MOLT BONA PERSONA, t'ho diré personalment, però per si encara passan uns díes fins que ens veiem, t'ho volia escriure al blog, si encara ho llegeixes.

Ja fa díes que veig els comentaris impertinents directament adeçats a tú en el blog, i potser per prudència o covardia no m'he volgut posar (aquesta persona deu tenir algun tipus de problema d'identifació amb ell mateix, des del meu punt de vista un imbècil)

Bueno, noi que ens veiem, que molta sort i cap endavant.

Una abraçada,

Sol

lorenzo ha dit...

Ei jefe,
No tenia cap noticia de que hi hagués un paio que estigués fen un mal ús del blog, amb la insana intenció de provocar molestar a ningú. I menys a un tio com tú que fas la teva feina, molt be per cert, i que gaudeixes de l'apreci de tots nosaltres. David, no perdis ni un minut pensant en aquest idiota. Fes la teva i no deixis que et condicioni ni que et canvii la teva forma de comunicar-te i de dir el que penses quan volguis....
només faltaria!!!!

Una abraçada crack!!!

Llorenç

Anònim ha dit...

Ostres t'anava a trucar aquest migdia perquè m'expliquessis de que anava. No ho sabia pas que hi havia un borinot dient coses pel blog (la veritat és que hi entro poc). Si és un dels que està per la piscina s'acabarà descobrint per la seva propia tonteria, jo no li donaria més voltes. Però si són tant valents que diguin qui són.

Apa ànims.

Marc P.

Anònim ha dit...

Collons David, no deixis d'escriure i particpar al blog per 4 tonteries que digui algú.

Ens veiem crack,

Mendi

Pedro Hidalgo ha dit...

David penso igual que en llorenç. s´ha de fer cas a un o dos persones que ni tan sols donen la cara i diuen el seu nom? Val la pena escriure ni comentar ni una sola paraula d´aquestes persones? Realment nomes escric això per tú i perque escoltis a la gent que està cada día amb tu i comparteix afició. Una abraçada mestre, no pateixis que trobarem a aquests 2 paios/es. "Esto no va a quedar así, i no es una amenaza es una realidad". Si tu vols sapiguer qui son els trobarem, no pateixis.

Piri ha dit...

Hola a tots!

No he volgut entrar en aquest tema ja que sóc del paré que com menys cas es facin a aquestes coses millor.
Crec que està clara la opinió que TOTS nosaltres tenim del David, i que ell ho té clar, amb això ha d'estar tranquil.
Les coses s'arreglen parlant, però si qui fa comentaris impertinents no posa el nom, perd tot sentit i el cas i credibilitat que pot tenir és zero.
Així que per acabar amb aquest tema i com a responsable de la STP, demanaria que si algú té algun problema i fa referència a la STP, que escrigui un mail a stpiri@gmail.com i encantat, miraré d'ajudar-lo, però si només és una broma de mal gust, espero que no s'utilitzi més aquest canal! No és la seva finalitat i s'està molestant a molta gent que fa esforços desinteressats per tirar-ho endavant.

Moltes gràcies.

Àlex.

Roc ha dit...

David, jo no se de que va el tema, però si tan faltat a taves del bloc dels Piris, aquesta persona si fa això per probocar mal estar entre nosaltres, només té un nom i és diu
cobart, perque no dona la cara i això diu molt d'una persona.
Tu al teu rollo i la penya que tingui ganes de liarla que s'hen vagin a pelarsela a un altre banda, que als Piris només i te que haveri gent amb ganes de fer esport i bon rollo.
I tu ets un gran entrenador.
PIT I COLLONS!!

Anònim ha dit...

David: "No hay mejor desprecio que no hacer aprecio", sobretodo a los cobardes. Un abrazo, Fran Aréchaga

Anònim ha dit...

David,

no ofèn qui vol sinó qui pot, a palabras necias, oídos sordos.

Ja vaig veure que hi havia un descerebrat que havia fet un parell de comenataris, com a mínim, estúpids, però ni cas.

Nosaltres, al nostre rotllo, per exemple, ahir no cabíem a la piscina de tants piris com érem, i això sí que és significatiu: entrenem i ens ho passem bé (i traguem aigua!)i en gran part, és gràcies a tu. Ets un gran entrenador i un gran tio.

Gràcies David!!

Oriol.

Anònim ha dit...

Hola David, soc XAVI PUIG, si sen de repartir faves conta amb mi
tens tot el meu sopor, per que tots aquells pe parlen, opinen sense
donar la cara son uns cagats i no es mereixen unaltre cosa.
Això si pasa dells.
Ja diràs.
Xavi Puig.

Anònim ha dit...

David,

Ni cas als comentaris d'algú que ni s'identifica. D'això se'n diu ser un cobard. Les persones que no donen la cara son persones petites. I com a petites que són se les ha d'ignorar.

Pensa que hi ha molts Piris que apreciem la teva feina i els ànims que ens estàs donant per obtenir els nostres objectius. No deixis de participar al blogg perque seria una gran pèrdua per la Secció i alhora donar-li importància a algú que no en té.

Xavi Cotet

Anònim ha dit...

Efectivament, que pots fer critiques, pro que siguin contructives i donant la cara (o el nom)i si la fas en persona, encara millor. perque s'ha de ser molt merda, per rajar aquí i en l'anonimat que aquest bloc permet i asobre dient que ets soci. jo soc soci, em dic Toni Abril i aquest grup no es mereix un desgraciat com tú. Anim David i Força Piri!!!

Feia dies que tenia ganes de dir la meva i avui ja no he pogut mes!

Toni Abril

Anònim ha dit...

company ni puto caso,jo estic smb en xavi puig,sc petit pero amb molta mala llet.david forever.

ramon fuster

Anònim ha dit...

hola david, no sé de que va el tema però crec que hauries d'estar ben tranquil i continuar fent i dient el que vulguis ja que TOTS ELS PIRIS estem MOLT satisfets de la teva feina dins del club com ENTRENADOR DE NATACIÓ I COMPANY. Dubto que aquest individu sigui sòci del piri i per tant no té dret a dir res.



raul sales.

gus ha dit...

Super-Gaxi,

veient la magnitud del tema, no em puc estar per escriure't aquestes linies i donar-te tot el meu suport...!!

pensa que tu i nomes tu decideixes el que t'afecta, per tant, ni cas a tota aquesta serie de missatges...

endavant crack...!
upa macaca tot piri sempre maxaca...!

Gus

NEMO ha dit...

Soc xulo, molt xulo i més xulo si cal, amb aquest comentaris de soportes que tinc al meu costat. Nois a la merda tot aquell que decideix increpar a qui no coneix.

Piris el HALF està arrivant i el entrenaments no deixen per pensar. Aquesta setmana santa tots a entrenar, i que cullons SOM PIRIS, TRI-PIRIS.

SALUT per a tots vosaltres.... i per a tú, també que t'ho mereixes.