dilluns, 15 d’octubre del 2007

LA CRÒNICA, pont del 12 d'octubre

Hola a tots,

Com podeu veure aquest pont ha estat ben aprofitat.
No hi ha hagut grans curses, però la secció no deixa d'entrenar!

Hi ha hagut sortides amb bici de carretera, amb btt, excursions caminant, corrent i fins i tot simulacres d'entrenament de la duatló de la setmana que ve a Núria.
El Jordi Babra, la Laia, el Gus, el Marcel i jo vam estar per la Cerdanya, fent excursions varies. Aquí hi ha algunes imatges...



















El dissabte es va fer el simulacre de la duatló de Núria, cal destacar la neu que hi ha al camí de baixada del cim del Puigmal fins al pluviòmetre, on s'haurà d'extremar l'atenció per fer aquest descens. En Jordi, en Gus, la Laia, el Fran i el Marc, van ser l'escamot de reconeixament de la secció per informar-nos de l'estat del terreny.









Podeu veure l'estat de la baixada del Puigmal cap al Santuari de Núria, amb neu encara una mica més tècnica, OJO PIRIS!

En Sergi i la Lívia, van participar en una caminada nocturna.

El diumenge la STP tampoc descansa i pels que es van quedar al Maresme, es va organtzar una sortida amb BTT, podeu veure la crònica del Pedro, encarregat del tema de BTT de la STP.


Per altra banda, hi va haver rockets que van sortir amb carretera com el Jordi i el Ricard, i uns altres que vam anar fins al Conflent a deixar presència STP cada dia més lluny!



Veureu que he penjat el calendari definitiu de les duatlons de muntanya, no val perdre pistonada, comencen el dia 11 de novembre!



A partir del dimecres començaré el tràmit de les llicències de la Federació de Triatló, el que estigui interessat que escrigui i confirmi el seu interés, el dimecres es publicarà el preu i manera de fer el tràmit.

Per acabar, només recordar que avui hi ha convocatòria a les 19:30 a les piscines per anar a córrer. I també que les inscripcions per la cursa d'Argentona ja estan obertes! (La Inscripció com a Federats de Triatló, és vàlida)


Salut i Força,



Àlex.